Polymerizácia a voskovamie podláh
 
Naša firma IB Rein je profesionálom v čistiacich a upratovacích službách. Profesionálnym  čistiacim a upratovacím službám sa venujeme od roku 1994 a za toto obdobie sme vyčistili nejednu podlahu. Vieme čo robíme a ako to urobiť čo najlepšie. Chcete mať svoju podlahu dokonale čistú a chránenú? Ponúkame Vám čistenie, polymerizáciu a voskovanie podláh v domácnostiach aj firmách. Najčastejšie sú voskované podlahy v predajniach, či vstupných halách, kde dokonale čistá podlaha urobí prvý príjemný dojem na zákazníkov. Voskovať je možné rôzne typy mäkkých pevných podláh.
 
Čo je polymerizácia?
Polymerizácia, čiže voskovanie je proces, pri ktorom sa nanáša na podlahovú krytinu polymérová disperzia. Polymérový vosk sa nanáša vo viacerých vrstvách, čím sa dosiahne vyplnenie mikropórov podlahy a vniká jednoliata vrstva. Každý ošetrovaný povrch má svoje špecifiká a preto je dôležitý výber vhodného vosku. Používame vysokokvalitné vosky. Na výber máte z voskov v pololesku alebo v polomate. Celý proces voskovania si vyžaduje vysokú dôslednosť a zručnosť, preto odporúčame prenechať to na odborníkov. Pred samotným voskovaním je potrebné podlahu poriadne vyčistiť. Veľmi dôležite je zvoliť správnu polymérovú disperziu podľa typu podlahy.
 
Prečo ošetriť podlahu voskovaním?
Podlaha ošetrená voskom je chránená pred nadmerným opotrebením, má dlhšiu životnosť a pekný vzhľad. Je bezpečnejšia nakoľko sa menej kĺže. Veľkou výhodou je, že navoskovaná podlaha sa jednoduchšie čistí a ľahšie sa udržuje. Podlaha je zároveň chránená pred mechanickým poškodením. Veľkým plus je samozrejme dokonalý vzhľad podlahy. Starostlivosťou o podlahu predlžujete aj jej životnosť.

 
Na aké typy podláh aplykujeme vosk a polymér?
Medzi najčastejšie ošetrované podlahy voskovaním patria lakované parkety, linoleum, PVC, marmoleum, či iné typy mäkkých pevných podláh. Zameriavame sa hlavne na komunálnu a priemyselnú sféru, no výnimkou nie sú ani domácnosti.
 
Bezpečná podlaha- protišmykový náter
Klzká podlaha je tichým nepriateľom doma aj na pracovisku. Väčšina z nás pozná, aké to je sa pošmyknúť na klzkej podlahe. Zvýšte bezpečnosť pre zákazníkov aj zamestnancov a to aplikovaním protišmykového náteru na podlahy. K dispozícií máte na výber jednozložkové alebo dvojzložkové protišmykové nátery. Dvojzložkové nátery sú vysokoodolné voči mechanickému poškodeniu, a znečisteniu. Odolnejšie sú aj voči chemickému poškodeniu, či čistiacim prostriedkom. Sú riediteľné vodou alebo rozpúšťadlom a k ich vytvrdnutiu dochádza vzdušnou vlhkosťou.
 
Takto ošetriť môžete prírodný kameň, žulu, teraso, minerálne povrchy, či keramické dlažby. Ak uvažujete nad voskovaním vašej podlahy, odporúčame to ponechať na profesionálov. Kedykoľvek sa môžete na nás obrátiť. Voskovanie a polymerizáciu podláh vykonávame pre nasledovné mestá:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.