Čistenie a otryskávanie drevených trámov a drevených pilierov
 
Čistenie drevených  trámov a drevených pilierov realizujeme prakticky kdekoľvek a hlavne tam, kde sa jedná o staré, zničené poprípade ohorené drevo. Renovácia starého dreva nie je vôbec ľahká, pretože vykazuje známky opotrebenia. Naša firma IB REIN sa zameriava na čistenie a otryskávanie dreva, drevených pilierov a drevených trámov. Trámy a piliere sa môžu nachádzať napríklad v podkrovných bytoch, domoch a budovách. Práve miestnosť, ktorá sa prerába za účelom bývania by mala vyzerať čo najlepšie. A práve v týchto prípadoch ponúkame jedinečné čistiace služby zamerané na sanáciu a čistenie dreva, ktoré je poškodené.



 
Čistenie drevených trámov a drevených pilierov
Ako sme už písali v texte vyššie, čistenie drevených trámov a pilierov je služba, ktorú praktizujeme pre rodinné domy a firmy. Ak máte pocit, že vám povrch dreva nevyhovuje alebo drevo vykazuje známky staroby neváhajte osloviť našu firmu, ktorá vám pomôže s úpravou dreveného povrchu. Pomocou tryskacích zariadení suchého ľadu revitalizujeme povrch dreva tak, aby vyzeral čo najlepšie. Metóda suchého ľadu je maximálne efektívna pri čistení drevených povrchov. Keďže sa drevené trámy a piliere nachádzajú v interiéri v podkroví, čistíme metódou, ktorá je maximálne efektívna. Suchým ľad po dopade na znečistený povrch zmrazuje znečistenie, ktoré veľmi ľahko odpadá. Odpad tvorí len znečistenia, žiadna voda a abrazíva. Takto môžeme vykonávať profesionálne čistiace práce prakticky kdekoľvek.



 
Výsledok čistenia dreva
Každé drevo, ktoré je staré alebo zhorené vykazuje vážne známky opotrebenia. Áno, po čistiacich prácach drevo nebude ako nové, ale riadne ho ošetríme a zbavíme pachu. Tryskanie materiálov ako je drevo, železo, oceľ a betón je reálne vždy a všade. Je potrebné disponovať skúsenosťami a použiť vhodnú otryskávaciu metódu. Drevo bude vyzerať veľmi dobre a zároveň sa budete cítiť veľmi dobre po nasťahovaní sa do podkrovného priestoru.
 
Aké služby ešte ponúkame?
Popri čistení suchým ľadom ponúkame mnohé iné profesionálne čistiace služby. Zameriavame sa na otryskávacie metódy čistenia. Tryskanie vodou, tryskanie abrazívnym médiom a tryskanie suchým ľadom. Tieto 3 čistiace služby definujeme ako kvalitné čistiace prístupy, s ktorými môžeme váš povrch riadne zrenovovať.





 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.