ČISTENIE STRIECH NA RODINNÝCH DOMOCH

Pokiaľ je strecha vášho domu pokrytá špinou, nemali by ste dlho odkladať jej čistenie. Zveriť ho môžete do rúk skúsených profesionálov, ktorí sa postarajú o dokonalú čistotu strechy.





V čom spočíva výnimočnosť našej metódy?
Spoločnosť IB REIN pôsobiaca v regióne západného Slovenska od roku 1994 vám dáva k dispozícii precízne čistiace služby využívané v budovách slúžiacich za účelom administratívnych a priemyselných činností. Nemenej skúseností však máme aj s prácou pre komunálnu sféru a domácnosti. V otázke rodinných domov sa napríklad často stretávame s potrebou vyčistenia strechy, ktorú pokrýva mach, riasy, lišajníky či vtáčí trus. Aj pôsobením poveternostných javov sa na strechu dostáva znečistenie, ktoré ju postupom času môže značne poškodiť, pokiaľ ho nebudete riešiť.

Čistenie striech na rodinných domoch vykonávame s pomocou kvalitnej vysokotlakovej vodnej technológie pracujúcej na báze horúcej vody bez obsahu chemikálií. Náš spôsob čistenia je tak oveľa ohľaduplnejší k životnému prostrediu než iné alternatívne metódy, čo do budúcna rozhodne oceníte. Naše vysokotlakové čističe na horúcu vodu nepoškodzujú ani strešnú krytinu a nemusia sa spoliehať na žiadne špeciálne čistiace prostriedky.

Ekologické umývanie fasád teplou vodou


Čo ďalšie vám ponúkame a kde všade nás nájdete
Vďaka profesionálnym kĺbovým plošinám sme schopní čistiť strechy aj vo výške 13 metrov a pracujeme s kvalitnými čistiacimi zariadeniami na báze vysokotlakového vodného čistenia, ktoré si bez problémov dokážu poradiť aj s upchatou rímsou, odkvapom prípadne potrubím. Týmto spôsobom sa strecha dá vyčistiť do najmenších podrobností a nezabúda sa ani na jej odľahlejšie kúty s menšou dostupnosťou. Odstrániť z nich navyše možno nielen prírodné znečistenie, ale aj hrdzu. Strecha vášho rodinného domu tak bude čistá, získa obnovený vzhľad a taktiež predĺži svoju životnosť.

Pokiaľ vás naša ponuka zaujala, nebojte sa nás osloviť, či už bývate v Bratislave a blízkom okolí alebo mestách Malacky, Pezinok, Šamorín, Senec či Sereď. K dispozícii sme vám taktiež v Nitre, Leviciach, Nových Zámkoch, Trnave, Piešťanoch, Trenčíne, Hlohovci alebo v Novom Meste nad Váhom.

Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.