Firma IB Rein pracuje od roku 1994 na Slovensku a zameriavame sa na čistiace práce a upratovanie. Medzi naše doplnkové služby patria profesionálne čistiace práce. Našou veľmi častou prácou je umývanie okien. Okná sú veľmi často znečistené na jar alebo na sklonku roka na jeseň. Zväčša umývame okná v týchto ročných obdobiach, ale nie je to pravidlo. Naša firma vám poskytuje čistiace práce počas celého roka bez ohľadu na typ znečistenia a počasia. Ak ste domácnosť, firma alebo priemyselná fabrika, neváhajte nás osloviť v prípade, že vaše okná sú znečistené. 


 
UMÝVANIE OKIEN BRATISLAVA A OKOLIE
 
Potrebujete pomôcť s umytím okien a sklenených plôch v Bratislave alebo okolí? Naša upratovacia firma IB REIN, pôsobiaca na trhu od roku 1994 je ideálnou voľbou spomedzi profesionálov. Roky skúsenosti s upratovacími službami, umývaním okien, žalúzii a iných sklenených plôch nevynímajúc z nás robí odborníkov v tom, čo robíme.
 
Čistenie vo výškach so špeciálnou čistiacou technikou realizujeme za pomoci horolezcov a lešenia. Zameriavame sa na čistenie všetkých sklených plôch vrátane parapetných dosiek a žalúzií. Efektivitu čistenia dosahujeme za pomoci ionizovanej vody, ktorej zloženie a samotná štruktúra dobre viaže špinu. Dosiahnuteľnosť zo zeme je cca. 20m. Ponúkame možnosť vyčistenia svetelných reklám alebo bilboardov. Využite našu službu umývania okien v Bratislave a okolí.
 
ČO VÁM EŠTE VIEME PONÚKNUŤ?
 
Máte starosti s vtáctvom a hmyzom? Holuby sa uhniezdili na vašej budove a rôzne druhy hmyzu a pavúkov vytvárajú na fasáde pavučinu? Aj tento problém je riešiteľný. Medzi ďalšie nami ponúkané práce patrí odpavučenie budov a kladenie nástrahy proti holubom.
 
NAŠA TECHNIKA
 
Pri našich čistiacich a upratovacích službách používame kvalitný čistič okien od firmy Kärcher. Výhodou tohto čističu je sací efekt, pri ktorom špinavá voda nesteká na parapetu, či po fasáde, ale vysáva vodu priamo z umývanej plochy. Umyjeme okná bez šmúh, rýchlo a efektívne.
 
CENA ZA UMÝVANIE OKIEN
 
Cena za umývanie okien a iných výškových prác súvisiacich s čistotou okien a budov závisí od rozsahu a náročnosti prevedených prác. Pre najpresnejšiu cenovú ponuku Vás poprosíme kontaktovať na uvedených telefónnych číslach alebo mailom.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.