Firma IB Rein zabezpečuje profesionálne čistenie podláh. V našom sortimente nájdete čistenie elastických podláh, vodivých podláh, kamenných podláh a drevených povrchov. Špecializujeme sa na čistenie diamantovou čistiacou technikou, vodným lúčom, suchým ľadom a ponúkame pieskovanie povrchov. Ponúkame čistenie rôznych typov podláh. Impregnujeme a čistíme kameň, ako napríklad mramor, bridlicu, travertín, terazzo, granit. Zameriavame sa aj na čistenie pvc, vinyl, korok, teraflex, linoleum, marmoleum podláh. V neposlednom rade orientujeme našu činnosť na čistenie, renováciu, brúsenie, lakovanie, voskovanie a leštenie drevených podláh, drevených parkiet.

Čistenie podláh nie je našou jednou jedinou činnosťou. Znečistené povrchy otryskávame suchým ľadom, pieskujeme resp. otryskávame povrchy abrazívnym médiom a čistíme vysokotlakovým vodným lúčom. Naša činnosť sa orientuje aj na hydrodemoláciu a hydrosanáciu. 

Výber disku alebo valca pri umývaní podláh?
Na nerovné podlahy používame valce, pretože sa lepšie dostanú na miesta, ktoré sú hrboľaté. Valce sa krútia proti sebe rotujúcim pohybom, čo má vcelku dosť dobrý čistiaci účinok. Disk je vhodný na rovnejšie plochy. Najväčšou výhodou je rýchla premena zo štetín na pad. Môžeme veľmi rýchlo a pohotovo leštiť podlahy. Treba si dokúpiť len unášač padov.





Chémia pri čistení?
Silne znečistené podlahy by mali byť čistené periodicky, pretože olej a ropné látky sa dostávajú popod povrch a po 6 mesiacoch je zmývanie nánosov omnoho zložitejšie. Silná chémia je aplikovaná buď manuálne alebo sa vlieva do nádrže umývacieho automatu. Ako zistíme voľným okom, že sa jedná o silnú chémiu? Je proste mazľavá a hustá. Pri dávkovaní si musíme dávať pozor. Nie je pravdou, že vyššia koncentrácia chémie = lepší čistiaci účinok. Je treba dodržiavať určité normy a maximálne riediť chémiu do 7% v pomere s veľkosťou nádrže.

Všetky tieto informácie sú objektívneho charakteru. Zároveň sa nás zákazníci často pýtajú presne na otázky, ktoré popisujeme vyššie. Nechajte výber chémie a metódu čistenia na nás. Podnikáme s čistením podláh od roku 1994. Na všetko máme totiž patent.



Čistenie silne znečistených podláh vykonávame v nasledovných mestách:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno, Skalica, Sereď, Šamorín, Šaľa, Považská Bystrica,

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.