Požičovňa vysávače Kärcher vhodné na vysávanie strelného prachu, výbušných a horľavých látok. Robustné priemyselné vysávače Kärcher do nebezpečného prostredia. Vhodné do priemyselného sektora.

Firma IB Rein je profesionálnym predajcom čistiacej techniky Kärcher. Zaoberáme sa predajom profesionálneho sortimentu Kärcher s kamennou predajňou. Pre záujemcov o požičovňu priemyselných vysávačov poskytujeme širokú paletu výkonných strojov. Pri výbere kontaktujte nášho obchodného zástupcu






 
Priemyselný vysávač NT 80/1 Kärcher na explozívny a nebezečný prach
Pri tomto type vysávača ide o bezpečnostný vysávač, ktorý je výkonný, jednomotorový a zároveň mokro-suchý. Obsahuje elektrické vodivé príslušenstvo na profesionálne použitie. Má špecifikáciu IP 54 a je tak schválený na použitie vysávania na zvyšky strelného prachu rovnako ako horľavých a výbušných látok. Je skonštruovaný podľa smerníc  ochrany pred explóziou. Je vybavený kompaktným a robustným krytom turbíny s integrovaným filtrom nasávaného vzduchu. Takisto obsahuje veľkoplošný patrónový filter a mechanické plavákové vypínanie pri vysávaní tekutín. Práve vďaka tomu zabraňuje prekročeniu maximálneho stavu naplnenia nádoby. Má špeciálne sledovanie hladiny vody, ktoré umožňuje prevádzkovať vysávač len pri dostatočnom stave vody. Je vyhotovený ako kompletne elektricky vodivý. Antikorová nádoba je nehrdzavejúca a spolu s robustným podvozkom s kovovým rámom po obvode zaručuje dlhú životnosť stroja. Navyše, má optický ukazovateľ stavu filtra, ktorý v prípade potreby oznamuje potrebu výmeny filtra. Celé príslušenstvo sa môže umiestniť na zadnej strane prístroja. Vysávač spĺňa požiadavky najnovších európskych smerníc.

V našej predajni nájdete široký sortiment čistiacej techniky pre profesionálov


Robustný priemyselný vysávač na nebezpečný explozívny prach Kärcher s 80 l nádržou


Profesionálne vysávače Kärcher z bezpečnostnej triedy, tzv. bezpečnostné vysávače Kärcher sú navrhnuté s maximálnym ohľadom na ochranu zdravia všade tam, kde sú používatelia často vystavení jemnému prachu prenikajúcemu do pľúc alebo zdraviu škodlivému prachu, ako je napr. azbestový prach. Spĺňajú bezpečnostné požiadavky, sú certifikované, zodpovedajú celoeurópskym štandardom a sú schválené ako vysávače vhodné na vysávanie zdraviu škodlivého prachu.
 
Typy vysávačov na nebezpečný prach a odpad
Medzi najnebezpečnejší a zdraviu škodlivý prach sa radí napríklad azbestový prach, strelný prach, drevný prach alebo explozívny prach. Pri výbere správneho vysávača Kärcher je potrebné vedieť, čo budete vysávať a podľa toho vybrať ten správny model. Modely Kärcher označené písmenom ,,H“ sú určené na horľavý prach tried prachovej výbušnosti v zóne 22 a zdraviu škodlivý prach prachovej triedy H. Je vhodný na používanie najmä v priestoroch s hroziacou explóziou. Pre azbestový prach sa v Nemecku môžu používať iba vysávače prachovej triedy H s doplnkovou skúškou “Azbest“ (podľa TRGS 519). Nami ponúkané vysávače triedy H majú túto skúšku.

Ideálny profi vysávač na odsávanie nebezpečných horľavých častíc

 
Modely profesionálnych vysávačov označených písmenom ,,M“ zodpovedajú všetkým celoeurópskym štandardom a preto sú vhodné a schválené na vysávanie zdraviu škodlivých prachov prachovej triedy M. Tieto modely spĺňajú požiadavky BGI 739 - Drevný prach a zároveň je možné ich používať aj na vysatie kvapalín.
Delenie tried prachových skupín
Triedy M - prach o koncentrácii OEL> 0,1 mg/m3 a prach z dreva. Maximálna intenzita priepustnosti činí 0,1%.
Triedy H - prachové látky s koncentráciou OEL, všetky karcinogénne prachové substancie a prach zasiahnutý choroboplodnými zárodkami. Maximálna intenzita priepustnosti činí 0,005%.
 
Výhody vysávačov na nebezpečný a horľavý odpad
Všetky bezpečnostné vysávače disponujú kontinuálnym antistatickým systémom s vodivým príslušenstvom a vďaka EC pohonu bez uhlíkových kief sú ideálne na trvalé používanie. Skoro všetky modely majú inovatívny patentovaný oklep filtra Tact vďaka ktorému je možné nasávanie väčších množstiev nečistôt bez prerušenia práce a to s konštantne vysokým sacím výkonom. TACT (Trigged Air draft Cleaning Technology) je systém, pri ktorom sa filter sa sám čistí silnými nárazmi vzduchu. Oklep filtra sa spúšťa automaticky. Tento systém zabezpečuje dlhú životnosť filtra s minimálnou potrebou údržby. Vysávače sú vybavené filtračnými vreckami z netkanej textílie.

Bezpečnostné priemyselné vysávače Kärcher sa od bežných priemyselných vysávačov na mokro-suché vysávanie odlišujú sacím výkonom a robustnejšiu a odolnejšiu konštrukciu. Niektoré z modelov sú dodávané s antikorovou nádobou pre ešte väčšiu bezpečnosť. Veľké využitie majú v priemyselných prevádzkach, na stavbách alebo dielňach.
 
 



Priemyselné vysávače na vysávanie nebezpečného prachu si viete požičať v nasledovných mestách:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno, Skalica, Sereď, Šamorín, Šaľa, Považská Bystrica,

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.