Firma IB Rein sa zaoberá profesionálnym čistením v komunálnej, verejnej a súkromnej sfére. Venujeme sa výškovým čistiacim prácam, lakovniam alebo čistíme všetko, čo je priemyselne znečistené. Našu pozornosť upriamime aj tam, kde je niečo špecifické, menšie, no zato veľmi zaujímavé. Čistenie pivníc je služba, ktorú realizujeme na území západného Slovenska. Naša firma je situovaná v Bratislave, Trenčíne, Liptovskom Mikuláši, ale vycestovať za zákazníkom je najmenší problém. Čisteniu pivníc by sme sa chceli venovať v nasledujúcom blogu. Naše služby nájdete na web stránke www.ibrein.sk






Ako čistíme pivnice?
Poznáme mnoho spôsobov ako čistiť pivničné priestory. Môžeme zobrať suchú handru a namočíme ju do vody. Je to síce veľmi ekonomická práca, ale efekt bude nulový. Pokiaľ by sme mali záujem o detailnú dezinfekciu musíme použiť iné typy čistenia. Nasledujúce spôsoby čistenia (čistenie suchým ľadom a parné čistenie) sú inovatívne formy čistenia. Ich efekt je veľmi silný, dezinfekčný a vzhľad pivničnej miestnosti bude neporovnateľné iný.   

Parné čistenie pivníc
Pri tomto spôsobe dezinfikujeme všetko čo nám príde do cesty. Para s vysokou teplotou ničí baktérie, huby a mikróby, ktorých je neúrekom. Výhodu pary je jej kondenzačný účinok. Nezostáva po prácach veľa vody a tak nemusíme vysávať spätne vodu vysávačom. Parné čistenie pivníc realizujeme pri menšom a stredne väčšom znečistení. Ak máte pivničné priestory do 100 metrov štvorcových uplatňujeme čistenie parou.  

Pivnice čistíme aj suchým ľadom
Efektívna, inovatívna forma čistenia pivničných priestorov. Pelety suchého ľadu sa po dopade na znečistený povrch rozpadávajú na plynné skupenstvo. Jednoducho nám ostáva len rozpadnutá špina. Žiadna voda, rýchle čistenie, detailný čistý povrch sú parametre čistenia suchým ľadom. Túto metódu využívame pri väčších priestoroch a silnom znečistení. 



Zatopené pivnice
Zatopené pivnice sú častou a nie veľmi dobrou situáciu. V týchto prípadoch skúste využiť naše služby, ktoré sú orientované na odsávanie vody zo zatopených miest. S našou technikou dokážeme odsávať veľmi rýchlo veľmi veľké objemy vody. Zatopená pivnica sa veľmi rýchlo suší, pretože môžete využívať aj naše doplnkové služby, ktoré sú obohatené o vysušovanie priestorov. Naše sušiče a odvlhčovače vlhkosti sajú veľmi rýchlo vlhkosť a za pár dní je priestor suchý. 

Dezinfekcia priestorov
Dezinfekciu priestorov vykonávame pre akékoľvek miesta, ktoré sú kontaminované od pachu alebo nebezpečného odpadu. Zároveň vykonávame klasickú dezinfekciu kancelárií a domácností. V neposlednom rade ponúkame čistenie ozónom ako efektívnu formu boja proti vírusom v ovzduší. Dezinfekcia, ozónovanie a parné čistenie sú služby, ktoré ponúkame aj v kombinácii.

Havarijná služba, čistenie pivníc a dezinfekcia pivničných priestorov je k dispozícii v nasledovných mestách a ich blízkych lokalitách: Bratislava, Malacky, Nové Zámky, Nitra, Trnava, Trenčín, Žilina, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Poprad, Banská Bystrica, Čadca, Brezno. 

Naše kompletné portfólio nájdete na web stránkach:
www.ibrein.sk
www.industrialcleaning.sk
www.perfektnepodlahy.sk
www.bratislavskahavarijna.sk
www.tryskaniesuchymladom.sk

    
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.