Čistenie ekologickým spôsobom, prostredníctvom suchého ľadu vykonávame na území Bratislavy a okolia so zámerom doručenia maximálneho efektu odstraňovania znečistení pre zákazníkov. Disponujeme mobilnou otryskávacou technikou. Povrchy čistíme od oleja, mastnôt, hrdze a korózie, farieb, lakov, náterov a mnoho ďalšieho znečistenia za pomoci suchého ľadu. Je to jedna jediná účinná metóda na odstraňovanie silného, odolného a nepoddajného znečistenia, ktorú vieme ponúknuť mimo čistiacich a pieskovacích kabín. Suchý ľad zmrazuje olejové a iné znečistenia, ktoré sa zabalia do sáčkov a likvidujú.



 
Čistenie prostredníctvom suchého ľadu je vhodné pre všetkých, ktorí chcú dôkladne a hĺbkovo vyčistiť, ošetriť, otryskať, umyť a upraviť povrchy bez rekonštrukcie, výmeny alebo iných nákladných metód. Často sa na povrchoch nachádza súvislá vrstva korózie, ktorá je spôsobená umelou soľou, počasím, dažďom, vodou alebo starobou. Vyrazíme priamo k vám na miesto určenia. Nemusíte nikam chodiť, ponúkame maximálny komfort.
 
Čistenie suchým ľadom
Pre pochopenie metódy čistenia suchým ľadom by sme vám chceli ponúknuť niekoľko devíz, ktoré nás predurčujú k firme, ktorá ponúka inovatívne spôsoby čistenia. Suchý ľad je plyn, ktorý je zmrazený na – 79 stupňov Celzia. Vplyvom silného nárazu peliet dochádza k efektívnemu čisteniu povrchu. Extra silný náraz peliet odstráni nepoddajné znečistenia. Po dopade pelety sa hmota mení na plyn.


 


Dokážeme sa dostať do kútov, rohov a menej dostupných miest. Nemusíte sa obávať o elektroniku, suchý ľad ju určite nepoškodí.
 
Ekologický spôsob čistenia?
Áno, existuje mnoho možností, ako čistiť rôzne povrchy a materiály, no suchý ľad je skutočne správna metóda. Má minimálny odpad na čistené prostredie a dosahuje perfektné výsledky! Neznečisťuje prírodu a životné prostredie, pričom dokonale čistí a odstráni i to najsilnejšie znečistenie.


Naša firma IB REIN popri ekologickom čistení suchým ľadom vsadila aj na iné služby, kde eliminujeme spotrebu vody a energie.
  1. Čistenie solárnych panelov
  2. Otryskávanie vysokotlakovou vodnou technológiou
  3. Diamantové čistenie podláh
  4. Odstraňovanie buriny horúcou vodou
  5. Bezprašné otryskávanie pieskovaním

Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.