Čistenie retenčných nádrží. Odsávanie vody z retenčných nádrží.
Profesionálna čistiaca firma IB REIN ponúka čistenie retenčných nádrží a veľkoobjemových nádrží, ktoré zachytávajú vodu a sú znečistené od chemického a bahnového znečistenia. Najprv z nádrží odsajeme kalovú vodu, ktorá sa nahromadila časom. Ponúkame popri čistení retenčných nádrží doplnkové čistiace služby, ktoré zaujmú nejednu fabriku, firmu a domácnosť. Našu firmu je možné vidieť pri čistiacich prácach v komunálnej sfére. Disponujeme širším záberom čistiacich prác pre priemysel.





 
Nachádza sa voda po povodniach a výdatných dažďoch v retenčných nádržiach? S týmto problémom sa stretáva každá obec, mesto a budova. Je úplne normálne, že z času na čas je každá nádrž na vodu zatopená alebo znečistená. V takýchto prípadoch je veľmi dobré mať po ruke firmu IB REIN, ktorá odsaje kalovú vodu a vyčistí nádrž.
 
Naša technika je za roky vycibrená, takže používame výhradne kvalitné veľké vysávače a čerpadlá. Všetky vysávače, čerpadlá a iná technika je prispôsobená na veľmi znečistené prostredie. Vysávače a čerpadlá sú odolné pri vysávaní veľkého objemu vody. Navyše disponujeme technikou, ktorá vie odsať aj chemicky znečistené kvapaliny.
 
Likvidácia kvapalín
Likvidácia kvapalín je riešená veľmi jednoducho. Po vysatí znečistenej vody je voda odpravená do nádrží, ktorá je likvidovaná v zberných dvoroch.
 
Čistenie retenčných nádrží
Firma IB REIN je profesionálna čistiaca firma, ktorá ponúka odsávanie kalovej vody z nádrží a zároveň ich čistenie. Disponujeme tlakovými čističmi, ktoré produkujú silný tlak horúcej vody. Dokážeme čistiť nádrže pri tlaku až 500 barov. Horúca 90 až 155 stupňová voda nám v čistiacom efekte len pomôže.
 
Kto môže využiť naše služby?
Ako sme napísali vyššie, retenčné nádrže sú prakticky v každej budove a v komunálnej sfére. Našim zákazníkom je obec, mesto a akákoľvek budova alebo správcovská spoločnosť. Vieme ponúknuť kvalitné služby prakticky pre každý segment trhu.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.