Firma IB Rein ponúka pre priemyselné a výrobné firmy čistenie strojov suchým ľadom. Vo výrobe pracujú stroje, ktoré sú často intenzívne využívané. Pri krátkej prestávke potrebujú určitú údržbu. Práve preto sme sa rozhodli zaradiť do nášho portfólia aj čistenie strojov od oleja. Naši obchodníci priniesli do firmy zaujímavú informáciu, že v každej hale alebo fabrike je problém s olejom na strojoch. Náš personál vie čistiť výrobné prístroje viacerými možnými spôsobmi. Na čistenie a umývanie strojov vo výrobe používame metódu čistenia suchým ľadom. Nie je pravidlom, že vždy môžeme použiť túto inovatívnu metódu. Závisí od veľa okolností, ako sa rozhodneme čistiť. Neraz sa nám stane, že čistíme stroje úplne jednoducho. Handry, voda, jemná chémia, zapojíme 10 ľudí do procesu čistenia a výsledky sú markantné. Umývanie strojov od oleja vieme realizovať aj vodou. Naše výkonné tlakové čističe na 250 bar s horúcou 120 stupňovou vodou ničia ropné látky jedna radosť. Úplne na záver potrebujeme odsať a odstrániť znečistenú vodu poriadnymi vysávačmi na olej, azbest, chemické látky alebo rôzne emulzie.

Čistenie, odmastňovanie strojov od oleja a tuhých látok je pre nás činnosťou, ktorú vykonávame pravidelne. Metóda čistenia suchým ľadom je dnes pre nás považovaná ako efektívna forma odmastnenia povrchov. Suchý ľad samozrejme nie je na všetky povrchy a všetky znečistenia. Pri čistení suchým ľadom používame mobilné dieslové kompresory s veľmi silný tlakom, ktorý nie je možné nájsť v halách. Hrdzu vieme z časti odstrániť tiež, ale nie celú. Pre odstraňovanie hrdze používame pieskovanie abrazívnym médiom alebo otryskávanie s tlakom 2800 barov. Vysokotlakové čistenie realizujeme pre komunálnu sféru a stavebný priemysel. 




Firma IB REIN je dnes absolútnou špičkou v otryskávacích metódách. Snažíme sa o to, preto sme si dovolili napísať túto vetu. Sme spoločnosť, ktorá je rodinného charakteru. Popri čistení strojov sa venujeme aj čisteniu drevených trámov alebo stĺpov. Je pre nás zaujímavé renovovať staré drevené piliere v starých domoch. Naša činnosť je zdobená aj pre čistenie podláh. Náš sortiment mierime aj na podlahy, ktoré vieme čistiť, renovovať, impregnovať a leštiť. 



Odstraňovanie oleja z výrobných strojov, profesionálne čistiace práce pre priemysel, vysokotlakové čistenie, pieskovanie abrazívnym médiom a mnohé iné práce zamerané na čistotu a poriadok realizujeme v nasledovných mestách a ich okoliach:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.