Naša firma IB Rein sa venuje čistiacim a upratovacím prácam od roku 1994. Nie len roky praxe a množstvo nadobudnutých skúsenosti z nás robia profesionálov. Dôležitý je aj výber  správneho profesionálne stroja Kärcher. Venujeme sa čisteniu obchodných priestorov a upratovacím a čistiacim prácam v komunálnejpriemyselnej sfére. Výnimkou nie sú ani domácnosti.

V prípade potreby zapožičania umývacích automatov, leštičiek a jednokotúčových strojov na umývanie a čistenie podláh kliknite na požičovňu techniky

 
Nezáleží, či ide o tvrdé plochy alebo textilné podlahové krytiny. V ponuke máme stroje na univerzálne aj špeciálne použitie. Zaručene u nás nájdete aj profesionálne čistiace jednokotúčové stroje. Disponujeme kamennou predajňou, kde sa venujeme predaju čistiacej techniky Kärcher.


 
Najsilnejší motor s výberom otáčok
 
Jednokotúčový stroj BDS 43/Duo C Adv Kärcher sa ideálne hodí na čistenie elastických, tvrdých a vode- odolných podláh a tiež na zaceľovanie a leštenie. S vhodnou technikou je možné použiť jednokotúčové stroje aj na brúsenie parkiet. Výhodou je možnosť nastavenia otáčok. Nastavenie je priamo na rukoväti. Na výber máte 150 alebo 300 ot/min. Pracovná šírka 430 mm, silný 1560 W motor a bezúdržbová celokovová planétová prevodovka poskytujú rôzne možnosti využitia. Stroj sa výborné prenáša, disponuje veľkými kolesami. Zvládneme aj prenos cez schody. 

 
Jednokotúčový stroj Kärcher na veľké plochy s veľkým záberom
 
Jednokotúčový stroj BDS 51/180 C Adv Kärcher odporúčame na pravidelné a jednorázové čistenie elastických a tvrdých podláh. Zároveň ho s vhodnou kefou používame aj na pred- kartáčovanie kobercov pred tepovaním. Veľký záber disku až 508 mm predurčuje prístroj k prácam s väčšou rozlohou. Nádrž kotúčového stroja je dodávaná na objednávku. Nádrž podporuje prítlak bez toho, aby negatívne vplývala na záťaž rúk, sa môže pri plnení jednoducho vybrať zo stroja.

 
Ideálny pomocník na menšie plochy
 
BDS 33/180 C Adv je jednokotúčový stroj Kärcher kompaktných rozmerov s ktorým perfektne vyčistíte tvrdé plochy a textilné krytiny. Jeho najväčšou prednosťou je pracovná šírka disku 330 mm. Je to o niečo menší záber, ale zato perfektný na čistenie a leštenie menších plôch. Odporúčame aj na pred- kartáčovanie kobercov pre hĺbkovým tepovaním gaučov a kobercov. Manipulácia je perfektná a pomocou veľkých kolies vieme zvládnuť aj transport cez schody. 



Profesionálna leštička Kärcher BDP 50/1500 s 1500 otáčkami za 1 minútu

 
Tento profesionálny stroj ponúka absolútnu kvalitu. Podlahy sa budú lesknúť pod podmienkou, že rotačný rádius stroja je extrémne vysoký a používame vhodnú chémiu. Nie je to ľahké používať stroje na leštenie podláh, ale s našim odborným výkladom to určite zvládnete. Leštička na leštenie podláh ponúka vysokú kvalitu a pohodlnú obsluhu. Na leštičku používame rôzne druhy padov v závislosti od typu podlahy a znečistenia. Na leštičku je možné použiť aj diamantový pad na čistenie a leštenie kameňa. Pre záujemcov o požičovňu leštičiek a čistiacich strojov kliknite na požičovňu čistiacej techniky.


 
Sme tu pre vás
Naša firma IB REIN disponuje širokým výberom čistiacich produktov a služieb. Ak chcete využiť našu čistiacu službu, alebo plánujete kúpu čistiacej techniky Kärcher neváhajte nás osloviť. Všetko nájdete v našej kamennej predajni v Bratislave. Pre transport produktov v rámci SR sme otvorení. Stačí sa informovať o dostupnosti našich produktov. Tovar zasielame v rámci celej SR 
 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.