Kärcher servis, požičovňa západné a stredné Slovensko.




Kärcher požičovňa
Špičková Kärcher požičovňa pre územie západného a stredného Slovenska. Ponúkame priemyselné stroje pre náročné čistiace úlohy. Naše stroje sú rozdelené do viacerých kategórií. V našej zostave nájdete ultra silné vysokotlakové čističe, výkonné vysávače na odsávanie prachu, špiny a kvapalín. Zametacie stroje a umývacie automaty s posedom pre rýchle a kvalitné umývanie a čistenie znečistených plôch. Pre odstránenie oleja disponujeme parnými čističmi, ktoré odstraňujú mastnotu a sadzu. Investičná činnosť firmy docielila požičovňu kalových a hlbinných čerpadiel. Sme firma, ktorá ponúka špičkové inšpekčné kamery až do priemeru potrubí 400mm. 

Veľké tepovacie automaty pre veľké plochy




Priemyselné vysokotlakové čističe s  ohrevom vody



Kärcher náhradné diely
Kärcher náhradné diely si môžete zakúpiť v kamennej predajni Kärcher Bratislava. Náhradné diely pre vysávače, vysokotlakové čističe, umývacie automaty, parné čističe, čerpadlá a zametacie stroje dostanete veľmi rýchlo. Snažíme sa držať čo najviac náhradných dielov skladom. Ak náhradné diely skladom nemáme, zdobí nás špičková logistika- dodanie náhradných dielov do 48h. 

Kärcher servis Bratislava
Kärcher servis Bratislava ponúka služby, ktoré sú zamerané na rýchlosť, flexibilitu a kvalitu. V našej kamennej predajni vás radi obslúžime a opravíme stroj čo najrýchlejšie. Servisujeme tlakové čističe, parné čističe, vysávače, zametacie stroje a umývacie automaty Kärcher. 



Kärcher predajňa- požičovňa Bratislava, Liptovský Mikuláš, Žilina
Naša výborne vybavená Kärcher požičovňa ponúka široký výber čistiacej techniky Kärcher. Vysokotlakové čističe na horúcu vodu, parné čističe, zametacie stroje, umývacie automaty, profesionálne vysávače a iné produkty Kärcher nájdete práve vtedy, ak rozmýšľate investovať do čistoty a poriadku. Firmy si nájdu široký výber ultra silných tlakových čističov až do 1000 barov. Výhodou našej predajne a servisu je fakt, že predávame Kärcher techniku od roku 1994. Prešlo cez nás už mnoho a preto vám vieme odporučiť skutočné riešenie. 



Téma opráv a záruky Kärcher
Opravy strojov prostredníctvom našich služieb sú spojené so stabilnými cenami, ktoré zahŕňajú prepravu produktu a jeho opravu v minimálnom časovom úseku bez potreby vytvorenia predbežného rozpočtu. Na vykonanú reparáciu dostanete záruku v dobe jedného roka a v prípade záujmu vám môže byť dostupná aj vo forme paušálnej ceny, pokiaľ stroj vrátite do pôvodného balenia a odošlete ho spolu so stručným popisom vzniknutej závady. Pre tento účel sa dá využiť služba pre vyzdvihnutie, teda Pick Up Servis Kärcher.

Čo sa týka záruky, tá sa v rámci dvojročného obdobia vzťahuje pre privátnych klientov na výrobky do domácnosti a do záhrady s chybným materiálom alebo poškodením z výroby. Je veľmi dôležité, aby ste si v momente kúpy starostlivo odložili váš doklad, aby ste neskôr s jeho pomocou o záruku žiadali. Majte tiež na pamäti, že o túto možnosť prídete, pokiaľ sa budete snažiť chybu odstrániť svojpomocne alebo produkt nie je používaný takým spôsobom, akým by mal byť.

Oprava v záruke a zisk náhradných dielov
Pre vykonanie opravy v súlade so zárukou je tiež potrebné vložiť výrobok do balenia, v ktorom ste ho obdržali. Pripojte k nemu tak faktúru, ako aj opis závady, ktorá sa pri výrobku vyskytla a na záver máte možnos využiť servis Pick Up prípadne zamieriť osobne do servnisného strediska firmy, ktoré máte vo svojom okolí najbližšie. Po vykonaní technickej prehliadky bude rozhodnuté, či je záruka vo vašom prípade uplatniteľná.

Dovoz veľkých strojov na požičovňu realizujeme pre celé Slovensko: Bratislava, Malacky, Holíč, Senica, Skalica, Myjava, Pezinok, Modra, Senec, Šamorín, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Veľký Meder, Sereď, Šaľa, Nitra, Komárno, Trenčín, Hlohovec, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Púchov, Bytča, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levoča, Levice, Zlaté Moravce, Veľký Krtíš, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Handlová, Čadca, Detva, Rimavská Sobota, Rožňava, Revúca, Žiar nad Hronom, Banská Štiavnica, Dubnica nad Váhom, Bánovce nad Bebravou, Partizánske, Brezno, Dolný Kubín, Trebišov, Kysucké Nové Mesto, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Humenné, Bardejov, Vranov nad Topľou, Snina

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.