Čistá, lesklá podlaha oživí celý priestor a spraví prvý dojem na zákazníka. Vytvorí príjemné a estetické prostredie pre vašu prácu. Či sú to reprezentačné priestory, vstupné haly, podlahy na predajniach, firemné priestory, jednoducho všade tam, kde chcete mať krásnu podlahu, je ideálnym riešením strojové leštenie podláh. Vyčistiť podlahu profesionálnym strojom je možné v malých kancelárskych priestoroch a zároveň vo veľkých priemyselných halách.

Neváhajte si požičať stroje na čistenie podláh. Alebo využite naše služby, ktoré sú zamerané na čistenie podláh
 
Naša firma IB Rein sa upratovacím a čistiacim službám venuje nejedno desaťročie a za túto dobu sme získali množstvo skúsenosti, ktoré teraz aplikujeme do praxe.  Sme rodinná firma so sídlom v Bratislave.




 
Krásny lesk podlahy nedosiahnete iba bežným čistením. Po bežnom umytí sa podlaha javí krásne čistá, no tento efekt je len dočasný a veľakrát nie dokonalý. Záleží, ako často je podlaha resp. priestor využívaný, no vo väčšine prípadov je potrebné podlahu komerčných priestorov umývať denne a už nikdy nedosiahnete lesk ako pri jej položení. Podlaha v priemyselných firmách býva často zanášaná veľkým množstvom odolných nečistôt, ktoré nie je možné odstrániť ručným umývaním.
 
Ponúkame Vám efektívne leštenie a umytie podláh pomocou profesionálnych leštiacich a umývacích  strojov. Veľkou výhodou je, že podlaha pôsobí čisto a zachováva si dlhšie efekt novej podlahy, než je to pri bežnom umývaní. Čistiace služby ponúkame pre firmy, najmä v priemyselnejkomunálnej sfére a zároveň aj pre domácnosti. Pravidelnou starostlivosťou o vašu podlahu predlžujete jej životnosť.
 
Aké typy podláh leštíme, voskujeme a kde pokladáme polymér?
 
Pomocou profesionálneho leštiča dosiahnete vysoký lesk  na parketách, lamináte, PVC, korku, linoleu aj kameni. Úmerne vlastnostiam ošetrovanej podlahy je potrebné správne zvoliť čistiaci prostriedok a vhodné príslušenstvo, aby neprišlo k poškodeniu podlahy. Voskovanie podláh vykonávame s kvalitnými voskami, ktoré disponujú protišmykovým efektom. Veľkým ozdravným zásahom pre podlahu je vykonanie polymérovej disperzie. Hrubá vrstva sa nanáša vo viacerých vrstvách a dosiahneme perfektný lesk. Navyše je podlaha chránená a protišmyková. 
 
Dôležité vedieť pri čistení
 
Leštenie podláh je viackrokový proces pri ktorom je potrebné klásť dôraz na jednotlivé kroky. Nepostačuje podlahu preleštiť profesionálnym strojom. Podlahu je potrebné odborne a kvalitne zbaviť všetkých nečistôt riadnym umytím za pomoci profesionálneho čistiaceho stroja  a špeciálnych čistiacich prostriedkov. Profesionálny umývací stroj vyčistí podlahu dôkladne a do hĺbky. Na podlahe nemožno ponechať zvyšky čistiacich prostriedkov. Je potrebné zabezpečiť neutrálne pH podlahy a to niekoľkonásobným umytím vodou. Až na poriadne uschnutú podlahu je možnosť nanášať leštiaci prostriedok. Ten je potrebné naniesť ručne a rovnomerne rozotrieť. Tento krok nanášania leštidla vyžaduje taktiež určitú zručnosť.  Po minimálne 24 hodinách môžete prejsť k samotnému lešteniu pomocou profesionálneho leštiaceho stroja.
 
Čistiace a leštiace stroje Kärcher
 
K dispozícií je viacero modelov profesionálnych leštiacich a čistiacich strojov značky Kärcher s ktorou spolupracujeme od roku 1994. Od vysokorýchlostných strojov Kärcher určených na hladké vysokolesklé podlahy, flexibilné čističe tvrdých podláh pre bytové plochy až po leštič s odsávaním Kärcher s ktorým sa vďaka jeho trojuholníkovému tvaru dostanete do všetkých kútov.  Viac o leštiacich a čistiacich strojoch sa dozviete na naše web stránke www.ibrein.sk

Vysokorýchlostná leštička pre kvalitné leštenie podláh


Jednokotúčový čistiaci stroj na čistenie podláh
 
Sme tu pre vás
 
Ak chcete mať vašu podlahu dokonale čistú a lesklú a zároveň predísť neželanému poškodeniu, odporúčame zveriť ju do rúk profesionálov. Poskytujeme množstvo profesionálnych čistiacich a upratovacích služieb. Ak sa rozhodnete pre čistenie svojpomocne, k dispozícií je naša požičovňa čistiacej techniky. Nech sa rozhodnete akokoľvek, neváhajte nás kontaktovať a spoločne nájdeme najideálnejšie riešenie.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.