Požičovňa ultra silných vysokotlakových čističov na Slovensku s tlakom 1000 bar až 3000 bar.
 
Požičiavame extra silné tlakové pumpy s výkonom od 1000 barov až po 3000 barov. Firma IB REIN je spoločnosťou, ktorá sa dlhšie venuje vysokotlakovému čisteniu a preto vieme, čo konkrétne máme ponúknuť. Je vhodné pripomenúť, že na prenájom odporúčame výkonné tlakové pumpy práve vtedy, pokiaľ sa jedná o strhávanie nánosov, hydrodemoláciu, hydrosanáciu a odkrývanie železných konštrukcií. Zmyslom požičovne extra silných tlakových čističov s tlakom 3000 barov je uľahčenie práce na stavenisku a všade tam, kde sa stále využívajú staré a zdĺhavé spôsoby pri práci.



Pozrite si našu kompletnú ponuku prenájmu vysokotlakových čističov Bratislava.


 
S tlakom 1000 barov pohodlne odstránime laky, farbu, cement, tmel a z veľkej časti aj hrdzu. Vysoký tlak používame na odstránenie farby z áut alebo odstraňovanie vyliatej smoly na chodníkoch. Vždy je možné pripojiť na naše stroje aj abrazívne médium a otryskávať povrchy znečistené od hrdze. Najvyšší štandard poskytujú vysokotlakové čističe s tlakom 3000 barov, ktoré využívame na veľmi náročné úlohy. Ako sme už písali vyššie, je vhodné poukázať na efektívne využívanie pri práci s tlakom 3000barov.




Zákazníkom ponúkame asistenčný prenájom tlakových zariadení 3000 barov
Zákazníkom ponúkame asistenčý prenájom ultra silných tlakových čističov. V praxi to funguje tak, že nás vyškolený zamestnanec vám privezie stroj na určené miesto. Zaškolíme zákazníka a počas prác je s vami stále aktívny. Pomáha, usmerňuje a asistuje. Je veľmi dôležité poukázať na fakt, že s tlakom 3000 barov je náročné zaobchádzanie. Je potrebné stanoviť primeraný tlak a prietok vody. Zároveň je dôležitá celková obsluha prívesu, pretože sa jedná o vcelku náročnú obsluhu. 

Asistenčný prenájom nájdete po celom Slovensku a v lokalitách väčších miest:
Bratislava, Trenčín, Dunajská Streda, Galanta, Nitra, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Martin, Banská Bystrica, Košice, Prešov, Michalovce a iné.

Výhodou našej firme je možnosť dovozu vysokotlakových prívesov.
 
Čo všetko môžeme čistiť/otryskávať s tlakom 1000 bar až 3000 bar
Kovové znečistené povrchy
Betónové konštrukcie
Členité povrchy
Odkrývanie železných konštrukcií
Pri prácach pri budovaní mostov a diaľnic
Čistenie vodných diel a priehrad
Odstraňovanie hrdze
Sanácia konštrukcií
Odstraňovanie tvrdých nánosov
Čistenie veľkých potrubí
Odmastňovanie povrchov

Výhody ultra silných tlakových strojov
Maximálne ekologická práca s vodným lúčom
100% odmastnenie vďaka horúcej vode
Práca možná v teréne vďaka prívesu
Asistenčná práca pri ťažkých znečisteniach z našej strany
Efektivita čistenia odstraňovania nečistôt v maximálnej možnej miere.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.