Vedeli ste, že s horúcou vodou sa čistí lepšie? Naše horúcovodné vysokotlakové čističe ponúkajú ešte lepší výkon ako kedykoľvek predtým. Maximálny komfort obsluhy a najmodernejšia technika. Pri rovnakom tlaku ešte lepší výkon. Naša firma IB Rein ponúka predaj profesionálnych tlakových čističov Kärcher. V prípade záujmu neváhajte kontaktovať nášho obchodného zástupcu



Pre záujemcov o požičovňu vysokotlakových čističov ponúka špičkové portfólio tlakových čističov s vysokým tlakom vody, naftovým ohrevom vody alebo elektrickým ohrevom vody. Požičať vysokotlakové čističe si môžete v mestách: Bratislava, Malacky, Trenčín, Trnava, Nové Zámky, Žilina, Nitra, Banská Bystrica, Liptovský Mikuláš. Veľké stroje vieme priviezť na území celého Slovenska. 

V porovnaní s profesionálnym tlakovými čističom Kärcher na studenú vodu dosiahnete vyššej efektivity čistenia najmä pri odstraňovaní mastnosti, nánosov hrubého prachu s mastnotou, olejových škvŕn. Odstránite taktiež nánosy farby, či lakov. Čistenie horúcou vodou s Kärcherom zabezpečí hygienicky čistý priestor, čo je veľmi dôležité najmä v potravinárskom priemysle, v profesionálnych kuchyniach, či na plavárňach a v priestoroch, kde je predpoklad na množenie sa nežiaducich baktérií.

Rozlišujeme päť tried prístrojov Kärcher tlakové čističe
Super trieda, stredná trieda, kompaktná, vertikálna a špeciálna.

Či už v automobilovom odvetví, poľnohospodárstve, stavebnom priemysle, či v špedícií. Áno, všade tam vám horúcovodné vysokotlakové čističe ponúkajú riešenie v podobe priemyselného čistenia. Super trieda prináša maximálny výkon horúcovodného čistenia a umývania.

Najvýkonnejšie horúcovodné tlakové čističe Kärcher pracujú s prietokom 600-1300 l/h a tlakom 30-200bar. Teplota vody dosahuje 80-155°C. Vďaka možnému LED dispeju a hadici až 20m pri vybraných modeloch, je obsluha týchto strojov ešte jednoduchšia. Najvýkonnejší horúcovodný vysokotlakový čistič tejto triedy je vybavený vodou chladeným 4-pólovým elektromotorom a veľkým LED displejom.

Horúcovodný tlakový čistič Kärcher HDS 10/20 - 4 MX


Stredná trieda Kärcher tlakové čističe je využiteľná  v stavebnom priemysle, poľnohospodárstve a komunálnej oblasti. Kombinácia inovatívnej techniky s maximálne pohodlným ovládaním. Stredná trieda je ideálna pre maximálne namáhanie.

So zachovanou maximálnou teplotou 80-155°C a o niečo nižším, ale stále vysokoúčinným prietokom vody 450-1000 l/h je stredná trieda tlakových čističov Kärcher jednou z alternatív pre vysokoúčinné odstránenie nečistôt. Pred čiastočkami nečistôt je vysokotlakové čerpadlo chránené integrovaným vodným filtrom. Ak je teplota spalín vyššia ako 300°C, zabudovaný termostat automaticky vypne motor, čím zaručuje bezpečnú prevádzku a manipuláciu s tlakovým čističom.

Kompaktná trieda Kärcvher tlakové čističe- je pre ňu typická ľahká manipulácia a inovatívna technika. Presvedčí vás ovládaním pomocou jedného gombíka. Je pre ňu tiež charakteristický podvozok s integrovanou nádržou a zabudovaný bubon na vysokotlakovú hadicu.

Túto triedu kompaktných vysokotlakových čističov Kärcher robí zaujímavým intuitívna a ľahká obsluha tlakového čističu pomocou veľkého prepínača programov. Veľký otvor nádrže disponuje s plniacim lievikom a  fľaša s prostriedkom na ošetrovanie systému je vymeniteľná zvonku. Príslušenstvo, akým sú napríklad trysky, či pracovné náradie je možné uložiť do uzamykateľného priečinku. Prietok 240-800 l/h je síce o niečo nižší v porovnaní s predchádzajúcimi triedami, no s maximálnou teplotou 80-155°C (rozmedzie 80-155°C pri vybraných modeloch) je vďaka svojej kompaktnosti spoľahlivým a vysokokvalitným pomocníkom v boji proti nečistotám aj v ťažšie dostupných miestach.

Vertikálna trieda tlakových čističov Kärcher sa pýši výkonnými robustnými strojmi, ktoré sú ľahko manévrovateľné a jednoducho sa prepravujú. Vertikálna trieda Upright je hospodárnou alternatívou pre rôzne remeselné podniky, či už malé autodielne, upratovacie firmy, či kdekoľvek, kde je potrebné dôkladné priemyselné čistenie a umývanie.

Maximálna teplota 80°C, prietok vody 450l/h, veľké kolesá pre ktoré nie je problém zvládnuť aj nespevnený terén, alternatíva s integrovaným bubnom na hadicu, ergonomický dizajn, to všetko v sebe spája vertikálna trieda tlakových čističov na horúcu vodu s vynikajúcou mobilitou.

Vertikálna trieda tlakových čističov


Poslednou z tried je špeciálna trieda Kärcher profesionálne tlakové čističe. Práve tú sa použijú čističe, ktoré odstránia špinu a spaliny, kde pôsobia rušivo alebo sú úplne zakázané- v hygienických priestoroch, nemocniciach, veľkovývarovniach alebo plavárňach- všade tam, kde sa využijete špeciálnu triedu s elektrickým ohrevom.

Elektricky vyhrievaný horúcovodný vysokotlakový čistič bez spalín je prispôsobený na použitie vo vnútorných priestoroch, kde nie je zabezpečené potrebné odvetrávanie alebo to nedovoľujú hygienické, či bezpečnostné predpisy.  Medzi ďalšie spoločné výhody týchto čističov patrí funkcia automatického vypnutia motora a čerpadla pri vypnutí pištole, či prepínací systém dávkovania čistiacich prostriedkov. Vysokotlakové horúcovodné čističe, ktoré nepoužívajú naftový pohon pracujú s maximálnou teplotou 80 °C, pričom už teplota 60 °C je účinná na väčšinu odstraňovanej špiny.

Horúcovodný tlakový čistič Kärcher s elektrickým ohrevom vody


Stavebníctvo, priemysel, komunálna oblasť- práve tu využijete horúcovodné vysokotlakové čističe. Je to mobilné a nezávislé univerzálne riešenie. Je tu možnosť konfigurácie, vysokej efektívnosti, spoľahlivosti a jednoduchej obsluhy. Až 60 minútové nezávislé používanie je umožnené 500l vody a 100l paliva na palube. A to dokonca i bez pripojenia na elektrickú sieť alebo vodovodnú prípojku.

V našej predajni nájdete dostatočné množstvo profesionálnej čistiacej techniky Kärcher


Vysokotlakové čističe, ináč známe aj ako vapka je možné použiť všade tam, kde na odstránenie špiny nestačí ručná sila. Odstraňovanie nečistôt nebolo nikdy jednoduchšie. Tlakový čistič ušetrí čas a zároveň dosiahnete vyššiu efektivitu odstránenia špiny. Využitie tlakového čističu pracujúceho s horúcou vodou je obsiahle. S horúcovodným tlakovým čističom vyčistíte takmer všetko.
 
Čo všetko môžete vyčistiť Kärcher profi tlakovým čističom?
  • vozidlá (osobné, nákladné, pracovné stroje...)
  • stroje a zariadenia vo výrobe
  • výrobné linky
  • dielne
  • chodníky a parkoviská
  • čerpacie stanice
  • fasády
  • plavárne
  • športovíská
  • všetko čo je silne znečistené
 
Ponúkame Vám profesionálne horúcovodné vysokotlakové čističe horúcu so silným prietokom vody a tlakom. Naša firma IB Rein ponúka vysokokvalitné tlakové čističe pre rôzne oblasti využitia. Zaujali Vás tieto čistiace stroje? Viete si predstaviť, kde všade by ste ich mohli využiť. S našimi dlhoročnými skúsenosťami nájdeme pre Vás ideálne riešenie v podobe ideálneho čistiaceho stroja.
 


 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.