Firma IB Rein je predajcom čistiacej techniky Kärcher. Popri predaji sa venujeme aj požičovni čistiacej techniky Kärcher. Na predaj ponúkame výkonné profesionálne vysávače, ktoré sú vhodné na vysávanie veľkého množstva kvapalín a prachu. Navyše pre vás ponúkame špeciálne vysávače s uhlíkovým pohonom kief pre extra tvrdé a dlhé vysávanie. Naša úzka špecializácia na profesionálny sortiment Kärcher nám umožňuje, aby sme mali v kamennej predajni Kärcher len špičkové Kärcher vysávače. V prípade záujmu o naše vysávače kontaktujte obchodného zástupcu






 
Profesionálny vysávač na kontinuálne odvádzanie kvapaliny. Vysávač s kalovým čerpadlom Kärcher
Tento jednomotorový profesionálny mokro-suchý vysávač Kärcher má objem nádoby 55 l pre všetky použitia a to v oblasti remesiel, živností a dokonca i v upratovacích firmách. Pýši sa obzvlášť komfortnou obsluhou, hodí sa na univerzálne použitie. Je s ním možné likvidovať veľké množstvá nasatých kvapalín a to prostredníctvom čerpadla. Ide o čerpadlo na vypúšťanie vody, pri ktorom sa dá plynulo nasávať. Obsahuje elektronickú kontrolu stavu hladiny, ktorá samostatne vypne turbínu pri dosiahnutí maximálneho stavu hladiny kvapaliny. Vzadu sa nachádzajú dve pojazdné veľké kolesá a dve otočné kolesá vpredu. Ide o robustný stroj, ktorý je bezpečný proti prevrhnutiu a je veľmi pohyblivý. Má nízku hmotnosť, takže ho môžete ľahko prenášať. Pri použití filtra nemusíte sňať hlavu turbíny. Plochý skladaný filter umožňuje zvýšenie objemu zbernej nádoby na nečistoty, keďže do nej nezasahuje- variabilne skladaný filter. Ten je vždy nad úrovňou kvapaliny.

Profesionálny vysávač so zabudovaným kalovým čerpadlom na kontinuálne odsávanie kvapaliny

Všeobecné informácie o priemyselných vysávačoch

Nečakaná situácia, havarijný stav, nebezpečný prach a iné nečistoty?
Hľadáte ideálny profesionálny vysávač, ktorý Vás nesklame a pomôže v ťažkom v boji proti špine, vode, či nečistotám z jemného prachu, ktorý môže ohroziť vaše zdravie? Na všetky tieto situácie je jedna odpoveď v podobe nami ponúkaných profesionálnych vysávačoch. Vysávače Kärcher sú vhodné do prostredia, ktoré je veľmi znečistené. V našej ponuke nájdete vysávače Kärcher na vysávanie vody, špinavej vody, kalu, explozívneho prachu, azbestu a iného znečistenia. O tom sa dočítate nižšie. 
 
Vysávanie vody a kvapalín
Ponúkame profesionálne vysávače na mokro-suché a zároveň suché vysávanie. Ako sme už spomínali na začiatku tohto článku, v boji proti vode je najideálnejším riešením vysávač na mokro-suché vysávanie s kalovým čerpadlom. Veľké množstvo kvapalín vzniknutých nielen pri havarijnom stave odsaje bezproblémovo prostredníctvo čerpadla. Medzi špeciálnymi vysávačmi na mokro-suché vysávanie nájdete aj model určený najmä pekárom cukrárom s plastovou nádobou odolnej voči kyselinám, lúhom a vysokej teplote.

Profesionálny vysávač s 3x motorom. Perfektný priemyselný vysávač s 75 l nádobou. 


 
Vysávanie nebezpečného a explozívneho prachu
Pracujete v prostredí, kde je potrebné odsať veľké množstvo jemného prachu, či nebezpečného prachu, ktorý ľahko preniká do pľúc a tým je pre Vás zdraviu nebezpečný? Medzi najnebezpečnejší jemný prach, ktorý ohrozuje zdravie, patrí napr. azbestový prach. Myslite na vaše zdravie a bezpečnosť pri práci už pri výbere správneho vysávaču. Siahnite po rade bezpečnostných vysávačoch z rady mokro-suchých vysávačov.
 
V kategórií bezpečnostných vysávačov nájdete vysávač špeciálne určený na vysávanie zvyškov pušného prachu. Pri tomto type vysávaču prechádzajú vysávané nečistoty cez vodný kúpeľ a tak strácajú svoj explozívny účinok. Najväčšie využitie má v priemysle spracovávajúcom strelný prach, na strelniciach, či v armáde a polícií.
 
Jednomotorový priemyselný mokro-suchý vysávač z triedy bezpečnostných vysávačov, ktorý disponuje s patentovaným oklepom filtra systému Tact je vhodný a schválený na vysávanie zdraviu škodlivých prachov prachovej triedy H vrátane azbestu. Jednou z výhod je, že ho môžete použiť aj na vysávanie kvapalín, čím získavate viacero možností využitia. Vysávače označené písmenom M sú zas vhodné na vysávanie prachovej triedy M, kam patrí napríklad drevný prach.

V našej predajni nájdete dostatok profesionálnej čistiacej techniky

 
Rozdelenie profesionálnych vysávačov na mokro-suché vysávanie podľa tried
  • Trieda Tact- vysávače Kärcher s automatickým oklepom filtra
  • Trieda Ap- vysávače Kärcher s manuálnym oklepom filtra
  • Štandardná trieda- vysávače Kärcher s manuálnym oklepom filtra
  • Bezpečnostné vysávače- vysávače Kärcher sú schopné vysávať nebezpečné a explozívny prach
  • Špeciálne vysávače- vysávače Kärcher na extra dlhé vysávanie
 
Rozdelenie profesionálnych vysávačov na suché vysávanie podľa tried
  • Kotlové vysávače Kärcher
  • Vysávače s elektrickou kefou Kärcher
  • Aku-vysávače Kärcher
 
V každej triede nájdete výnimočného pomocníka pre špecifické čistiace práce. Máme dlhoročné skúsenosti v oblasti profesionálnych čistiacich služieb a radi vám poradíme ohľadom správneho výberu profesionálnej techniky. Neváhajte nás kontaktovať.

Profesionálne vysávače si môžete požičať v mestách: Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.