Požičovňa náradia a profesionálnych čističov Kärcher ponúka na území Slovenska špičkové služby pre všetkých, ktorí si chcú prenajať kvalitný vysokotlakový čistič. Wapka, ľudovo povedané tlakový čistič je u nás strojom, ktorý požiavame na intenzívne používanie. V našej požičovni vysokotlakových čističov nájdete len profesionálne stroje na umývanie povrchov. Zdobia nás wapky na horúcu vodu, ktoré majú silný tlak a veľký prietok vody. 



Vysokotlakové čističe Kärcher si môžete požiať v Kärcher požičovni Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš. Veľké tlakové čističe vieme priviezť na vopred dohodnuté miesto v rámci celého Slovenska. 

Na čistenie a umývanie nie je dostačujúci len tlak. Málo ľudí zabúda na veľký prietok vody. V skratke by sme to napísali tak, že tlak je dôležitý na strhnutie znečistenia, prietok vody na zmývanie znečistenia. Z tohto dôvodu sa všetky silné vysokotlakové čističe nad 1000 bar projektujú s menším prietokom vody a všetky vysokotlakové čističe s tlakom pod 1000 barov s vyšším prietokom vody. 

Požičovňa profesionálnej čistiacej techniky ponúka popri strojoch na tlakové umývanie aj vodných a mechanických krtkov. Vieme vyriešiť silné upchatia v potrubiach a odporučiť vám tie najlepšie stroje na čistenie potrubia a kanalizácie. 




Pre živnostníkov a priemerné znečistenie sme vybrali vysokotlakový čistič HD 9/19 MX Kärcher


Práve tento typ vysokotlakového čističa HD 9/19 MX Kärcher s trojfázovým motorom je garanciou dlhej životnosti. Tú zaručuje odolné čerpadlo, ktoré je axiálne a obsahuje tri piesty a mosadznú hlavu valca. Prístroj sa ovláda a riadi tlakovým spínačom a otočným pracovným nadstavcom. Riadenie je tiež zabezpečené otočne uloženou vysokotlakovou hadicou. Servo Control je systém, ktorým sa dá pohodlne regulovať prietok vody a pracovný tlak priamo na ručnej striekacej pištoli. SwitchChem je vynikajúci systém, ktorý umožňuje dávkovanie čistiacich prostriedkov a vďaka systému rýchlej výmeny sú možné dlhé a flexibilné pracovné intervaly a rovnako aj použitie až dvoch rôznych čistiacich prostriedkov. Hliníkové madlo je vynikajúce na to, aby sa s prístrojom jednoducho zaobchádzalo a manévrovalo. Zároveň slúži aj ako držiak príslušenstva. Tento druh čističa je časovo úsporný. Vysokotlaková pištoľ EASY!Force a rýchlouzávery EASY!Lock slúžia na odkladanie. Pištoľ má úžasnú funkciu zníženia tlaku, ktorý je potrebný na udržanie stlačenej pištole na nulu. Využíva spätnú nárazovú silu vysokotlakového prúdu vody. Tento čistič je až 5-krát rýchlejšie manipulovateľný, keď ho porovnáme s bežnými závitovými spojmi. Výhodou je, že sa tak negatívne neovplyvní pevnosť a životnosť. Ďalšou výhodou je, že dávkovanie čistiaceho prostriedku je presné a plynulé. Čistič obsahuje dávkovací ventil, ktorý toto dvojité dávkovanie umožňuje a to prepínaním medzi rôznymi čistiacimi prostriedkami. Rovnako i fľaše s čistiacim prostriedkom sa jednoducho vymieňajú. V neposlednom rade je výhodné i to, že prístroj obsahuje držiak trubice a podlahovú hubicu, ak prácu prerušíte.

V našej firme dostanete aj robustnejšie výkonnejšie tlakové čističe na prenájom. 

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.