Mastnota, hrdza, či lep? Neviete, čo s tým? Ponúkame vám jednoduché riešenie. Tým sú  tlakové čističe Kärcher 500 bar-1000 bar. Práve tie sú vhodné, ak potrebujete odstrániť materiál, ktorý je veľmi prilepený alebo zatvrdnutý. V nasledujúcich riadkov vám priblížime funkciu a využitie týchto prístrojov. Požičovňa ultra silných vysokotlakových čističov Kärcher na otryskávanie, odstraňovaie cementu, silne zažratých vrstiev, sanačné práce umožňuje prenájom skutočne veľmi robustných tlakových zariadení na tryskanie a čistenie. V našej ponuke nájdete všetky robustné vysokotlakové čističe Kärcher, ktoré uspokoja náročných zákazníkov. 

Požičovňa náradia a čistiacej techniky vsadila kartu na studenovodné a horúcovodné vysokotlakové čističe. V našej ponuke nájdete absolútnu špičku Kärcher požičovne- vysokotlakový čistič s tlakom 500 barov a teplotou vody 98 Celzia. Verte či neverte, ale kombinácia 500 barov a 98 Celzia horúcej vody je jedinečnou kombináciou k dosiahnutiu perfektne čistých povrchov. 

Naše vysokotlakové čističe obsahujú aj samostatný motor na benzín alebo naftu. Nepotrebujete pripojenie na zdroj elektrickej energie. Pre ťažko prístupné miesta alebo čistenie v komunálnej sfére umožňujeme prenajať si vysokotlakový príves s 500 l nádržou na čistú vodu. 





Ultra silné vysokotlakové čističe Kärcher si môžete prenajať v mestách Bratislava, Trenčín, Liptovský Mikuláš. Vzhľadom na veľké tlakové čističe ich vieme priviezť v rámci celej SR na vopred dohodnuté miesto. 
 
Tlakové čističe Kärcher, ktoré majú viac ako 500 barov, sú ideálne na odstraňovanie cementu, rôznych materiálov, ktoré sú zlepené, či mastné ako napríklad nánosy oleja. Ak potrebujete napríklad odstrániť kôru zo stromu, tento čistič je na to ako stvorený. Využíva sa v strojárstve, v priemysle, kde sa spracováva drevo, stavebnícke materiály, vinárstve, či v ďalších priemyselných oblastiach. Tlak 500 barov  je vskutku silný a preto treba pri manipulácií s týmto čističom používať ochranné okuliare a prilbu. Ak potrebujete vyvinúť poriadny tlak, objem vody  striekajúci z trysky nie je až tak dôležitý. Oveľa podstatnejší je tlak. Avšak i množstvo vody nie je zanedbateľné, ak chcete odstrániť špinu. Prístroje s tlakom 500 barov môžete pripojiť do 380 V a dokážeme pre vás pripraviť verziu, ktorá funguje na benzínový alebo dieslový pohon. Obrovským plusom tlakových čističov s vlastným pohonom je, že môžete čistiť prakticky kdekoľvek a prístroj si vodu nasaje sám. Ako vidíte, tlakové čističe 500 bar Kärcher sú ideálnym pomocníkom v boji proti mastnote, špine, tvrdosti, či zlepeným materiálom.



   
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.