Firma IB Rein predáva a požičiava prístroje na krtkovanie. Elektromechanické krtkovanie je realizované pomocou čističiek odpadov, ktoré pomocou špirál prerážajú vnútro potrubia. Nie vždy je špirála účinná a vieme s ňou odstrániť upchatie. Výhoda použitia špirál je značná. Nemusíme používať vodu, efekt je na mieste a kto realizuje mechanické čistenie potrubia vie o čom píšeme. Na druhej strane používame vodného krtka resp. vodné krtkovanie. Tento typ čistenia je založený na 20 m hadici, ktorá je napojená na tlakový čistiaci prístroj Kärcher alebo tlakový čistič Kärcher. Pomocou silného tlaku sa dostáva krtko ako raketa do potrubia. A keď k nemu pridáme ešte rotačný prúd vody, ktorý koluje okolo hlavy trysky, čistiaci účinok je znamenitý. Vodné krtkovanie resp. profesionálne tlakové čističe Kärcher na požičanie nájdete u nás v kamennej predajni. Odporúčame na kalové znečistenie, pretože je pomocou vody veľmi ľahko odbúrateľné. Pre upchatie spôsobené vodným kameňom, prírodným znečistením používame viac mechanické krtkovanie pomocou výkonných elektrických čističiek. Pre predaj pôsobíme pre celé Slovensko. Požičovňu čističiek odpadov na princípe vodného krtkovania nájdete v Bratislave.







Profesionálny čistič potrubia s benzínovým pohonom


Firma IB Rein ponúka široký sortiment čistiacej techniky Kärcher a profesionálneho náradia Rothenberger. V našej predajni nájdete slušný výber tlakových čističov pre rodinné domy a profesionálov. Venujeme sa aj predaju mechanických čističiek odpadov Rothenberger. Kamenná predajňa je podporená technickým servisom. Disponujeme záručným a pozáručným servisom. 

Profesionálne trysky pre čistenie potrubia pomocou silného tlaku vody


Profesionálne trysky na čistenie potrubia pomocou silného tlaku vody sú vhodné na kalové znečistenie. V našom sortimente nájdete rôzne priemery trysiek s rôznym tlakovým lúčom. Pre silné znečistenia v potrubí odporúčame trysku s rotačným prúdom dopredu a 3x tlakovým lúčom dozadu. Pre znečistenie kanalizácie a odpadového potrubia ponúkame aj osvedčenú metódu čistenia rotačnou tryskou. Rotačný tlakový lúč čistí potrubie po celom svojom obvode. 

Požičovňa vodných krtkov, čistiacej techniky Kärcher je mierená aj pre domácnosti a rodinné domy v Bratislave a okolí.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.