Umývacie automaty firmy IB Rein ponúkajú dobrú kvalitu. Čistenie plôch, či už verejných alebo interiérových si vyžaduje používať kvalitnú čistiacu techniku. Naše umývacie automaty disponujú silným prítlakom kief, silnou turbínou, olejuvzdornými sacími lištami a ako doplnok ponúkame kvalitnú chémiu. Krátkym blogom by sme vám chceli objasniť problematiku čistenia plôch.



V našej firme nájdete špičkové umývacie automaty na požičovňu

Aký typ automatu vzhľadom na veľkosť plochy?
Všetko záleží od toho, čo konkrétne chceme čistiť. Pre veľké plochy potrebujeme väčší umývací automat so záberom kief od 43cm a záberom lišty od 60cm. Automat by mal mať posed a zabudovanú batériu s nabíjačkou. Pre stredne veľké plochy nám postačuje manuálne prevedenie. Stroje s pohonom veľmi ľahko tlačíme vpred. Malé predajne alebo terasy v rodinných domoch potrebujú menšie umývacie automaty s priemerom kief do 30cm, ktoré sú zväčša v elektrickej verzii. 

     

Automat na batériu alebo elektrická verzia?
S elektrickou verziou si vystačíme všade tam, kde sa ľahšie obracia a nie je zastavaná plocha. Ťahať za sebou kábel síce nie je príjemné, ale pohodlne môžeme pracovať. Batéria je pohodlnou verziou pri čistení. Nemusíme za sebou ťahať kábel, no zato potrebujeme batérie dobíjať. Gélové a kyselinové batérie nie sú rovnaké. Dolievať kvapalinu do kyselinových je náročné, no zato vydržia omnoho viac. Kvalita alebo vydrž batérie sa meria od počtu nabíjacích cyklov. Berme jeden nabíjací cyklus, keď strčíme nabíjačku do zástrčky. Zvyčajne majú batérie približne 500 - 900 nabíjacích cyklov. 

Výborná batéria sa volá líthiová batéria
Pri lithiovej batérii môžeme automat hocikedy nabiť a nemusíme čakať 10h do konca nabíjania. Stačí nám čo i len 10 minút, aby sme mohli dočistiť posledných 100 metrov štvorcových. 

Aký typ chémie?
Lesklé plochy odporúčame čistiť nízko penivou chémiou z dôvodu chemického zloženia. V spolupráci s mikrovláknovými valcami určite zlepšíme čistiaci účinok. Silne znečistené plochy riešime chémiou na olej a mastnotu. Zväčša ide o silné koncentráty. Máme ich k dispozícii dosť a odporúčame vám riešiť výber s obchodným zástupcom.

Umývacie automaty s posedom a malé umývacie automaty predávame a požičiavame na území celého Slovenska:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.