Firma IB REIN je profesionálnym predajcom čistiacej techniky Kärcher v Bratislave, Žiline, Liptovskom Mikuláši. V našej ponuke nájdete aj rôzne priemyselné vysávače, ktoré si môžete požičať. Požičovňa profesionálnych vysávačov obsahuje stroje na vysávanie suchej a mokrej špiny. Do nášho portfólia sme zahrnuli rôzne typy vysávačov. Vysávače na azbest, explozívny prach, olej, tuhé a tekuté kvapaliny až po stroje na vysávanie obrovského objemu nečistôt. Snažili sme sa v tomto blogu opísať niektoré zaujímavé typy vysávačov, ktoré používame pri práci na stavbách alebo sústruhu. 



Ste remeselník a potrebujete vysávač? Práve ste ho našli. Nie je to len ďalší vysávač v našej ponuke. Predstavujeme NT 14/1 Ap Te Kärcher. Vznikol na základe spolupráce s odborníkmi, ktorí presne vedia popísať, čo potrebujú na stavbe. Práve preto v ňom nájdete inteligentné detailné riešenia, ktoré vašu prácu uľahčia avšak stroj nie je váhovo ťažký. Je to malý, kompaktný, ale šikovný pomocník. Je flexibilný, má plochú hlavu. Práve na nej si môžete bez problémov uložiť a prepraviť akýkoľvek druh kufríka na náradie. S pomocou upínacieho popruhu sa dodatočné príslušenstvo zafixuje a môžete bezpečne pracovať. Platňový adaptér ešte viac uľahčuje prácu. Je dostupný ako voliteľné príslušenstvo. Môžete na ňom upevniť všetky bežné kufríky Systainer. Všetko tak budete mať stále po ruke. Hlavnou výhodou je, že sa pri ňom nemusíte namáhať, ohýbať, či prístroj za sebou vliecť. Pomôže vám v tom rúčka, ktorá je praktická a robí z vysávača prístroj, ktorý sa pohodlne prepraví na miesto použitia.





Naša kamenná predajňa


Špičkovým odborníkom pri vysávaní väčšieho množstva prachu je vysávač NT 30/1 Tact Te L Kärcher, ktorý obsahuje elektrickú zásuvku, filter pre prachovú triedu typu H a 30l nádrž na suché a mokré nečistoty. Je to odborník ako sa patrí. Výhodou tohto profesionálneho Kärcher vysávača je fakt, že nasáva jedna radosť. Môžete si na neho pokojne aj sadnúť, neprekáža mu to. Najväčšou výhodou je jeho kvalita, ktorú nájdete u značky Kärcher. 

Vysávanie na stavbe- stavebné vysávače Kärcher
Na stavbách vzniká veľké množstvo prachu a s prachom si poradí jedine poriadny Kärcher vysávač. Stavebné vysávače firmy IB REIN ponúkajú mnoho výhod. Vysávače disponujú až 3 turbínami čo v praxi znamená pohodlné vysávanie prachu. Behom pár minút môžeme povysávať veľké množstvo suchých nečistôt. Na druhej strane ponúkame aj vysávače, kde nemusíme použiť filtračné vrecko. Vysávač bez sáčkov je vhodnou pomôckou pri vysávaní na stavbe. Veľkou výhodou bez- vreckových vysávačov je ich funkčné prevedenie a poriadny výkon. 

Priemyselný vysávač bez nutnosti používania sáčkov na vysávanie


Prečo by ste si mali vybrať priemyselný vysávač práve u firmy IB REIN? Naša firma disponuje kamennou predajňou a záručný a pozáručný servis je našou výhodou. V Bratislave nájdete široký sortiment tlakových čističov, vysávačov, parných čističov, zametacích strojov a umývacích automatov pre profesionálne čistiace práce. Naša firma vám môže byť nápomocná pri vybratí vhodného stroja. 

Požičovňa profi vysávačov je možná v mestách: Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš. Veľké priemyselné vysávače vieme priviezť na vopred dohodnuté miesto v rámci Slovenska.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.