Firma IB REIN ponúka na požičovňu profesionálne stroje, ktoré sú vhodné na vysávanie, čistenie podláh a povrchov. V našich radoch nájdete aj špičkové vysávače do priemyslu alebo aj pre alergikov. Naše vysávače na požičovňu disponujú špeciálnym HEPA filtrom, ktorý zaručuje takmer bezprašnú likvidáciu prachu. Vysávače máme k dispozícii na prevádzkach: Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš. 

Firma IB REIN ponúka navyše rôzne čistiace služby, ktoré mierime pre veľmi prašné prostredia. Expresne vysávame a likvidujeme prach. Pôsobíme na Slovensku, zameriavame svoju činnosť na odprášenie športovísk, hál a výrobných fabrík. Naša technika je vymakaná.



Naša firma IB Rein sa venuje oblasti čistiacej techniky od roku 1993. Zaujímavý článok sme napísali z dôvodu častých otázok od zákazníkov s otázkou, ktorý vysávač je vhodný pre alergikov? Bezpodmienečne musí vysávač obsahovať HEPA filter. Jeho slovo pochádza z anglického high efficiency, čiže vysoko účinný filter vzduchových častíc. HEPA filter má schopnosť s minimálne 99,97% účinnosťou odstrániť častice s veľkosťou 300 nanometrov. Ďalšou zaujímavou otázkou zo strany zákazníkov je, či sa musí používať sáčok. Predstavme si, že vysávame bez sáčku, čo je s našimi kvalitnými vysávačmi možné. Plnú nádobu ale vysypeme do koša a presne vtedy dýchame všetok prach. Odporúčame vrecká z netkanej textílie. Sú výborné rozpínavé a pojmú kopec prachu. Naše vysávače sú utesnené aj filtračným košom z vrchnej časti, takže pri správnom používaní vieme ulahodiť aj alergikom. Predstavujeme vysávač značky Kärcher T 7/1 eco efficiency. U nás v kamennej predajni ponúkame prístup, poradenstvo, servis a predaj náhradných dielov a príslušenstva.




 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.