Vysávanie a čistenie umelého trávnika
Firma IB REIN ponúka profesionálne čistiace služby od roku 1994. Zaoberáme sa čistiacimi službami pre priemysel, komunálnu sféru a domácnosti. Zdobia nás doplnkové čistiace služby, kde ponúkame pre každý segment trhu niečo zaujímavé. Veľmi často vysávame podlahy a tak isto umelý trávnik. Vysávanie prachu, antuky a silného znečistenia z umelého trávnika nie je jednoduché, nakoľko sa jedná o veľmi hustý materiál.


 
Prečo by ste si mali vybrať firmu IB REIN?
Sme rodinné založená firma, ktorá sa špecializuje na čistiace práce. Náš okruh čistiacich prác nie je veľký, zato sa chceme sústrediť 100% na každú zákazku. Vysávanie prachu z umelého trávnika v športových halách je pre nás prácou, ktorú vykonávame celoročne. Disponujeme kvalitnými vysávačmi, ktoré dokážu vyzametať a povysávať všetko. Navyše, sme flexibilní a dokážeme pracovať aj mimo prevádzkových hodín.
 
Je možné povysávať a pozametať špinu z umelého trávnika?
Áno, je to možné. Keby to nebolo možné, tak by sme nepísali ani tento blog. Zákazník sa nás často pýta, ako danú službu prevádzkujeme. Naša odpoveď už bola spomenutá vyššie. Technika je prostriedok ako vyčistiť a povysávať aj veľmi jemný prach. Na umelý trávnik potrebujeme špeciálne vysávače s rotačnými kefami a filtrami s triedou M. Navyše, skúsenosti nie sú na zahodenie. Ostatné si necháme pre seba a ukážeme vám v praxi, ako dokážeme všetko vyčistiť a povysávať.
 
Čistenie opláštenia športových hál
Popri čistení podláh v športových halách čistíme aj opláštenie hál. Zväčša sa jedná o tenisové haly, kde je počas roka vysoká frekvencia a hlavne znečistenie haly je vysoké. Čistiace práce vykonávame profesionálnou čistiacou technikou a vieme sa dostať aj do vyšších miest. Zbavujeme halu prašného prostredia a tak vytvárame lepšie podmienky pre šport. 
 
Čo odporúčame zákazníkom na čistenie športových podláh a umelého trávnika?
Všetky športové haly by mali mať zametacie stroje, ktoré veľmi rýchlo dokážu pozametať a povysávať prach. Vysávače odporúčame v prachovej triede M, tj. prachová trieda, ktorá zadrží aj menšie prachové častice.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.