Počuli ste už o špeciálnom podvozku s mechanikou na skladanie nádoby? Že nie? Hovoríme o vysávači NT 55/2 Tact Me I Kärcher, ktorý patrí k novej top triede mokro-suchých vysávačov Kärcher, ktoré sú profesionálne. Predajcom čistiacej techniky v Bratislave je firma IB REIN. Tento rad je vybavený novou verziou systému Tact. Ide o osvedčený systém na čistenie filtra a tak sa zvyšuje produktivita. Je tak ideálny na priemyselné využitie. Tento inovačný vysávač, ktorý je mokro-suchý, obsahuje dva motory. Vyznačuje sa vysokým sacím výkonom. Presvedčí vás extra dlhou životnosťou filtrov. Jeho práca a výkon sú plynulé a bez prerušovania. Nemusíte tak stále myslieť na výmenu filtra. Hodí sa na povrch, z ktorého chcete odstrániť veľké množstvo jemného prachu rovnako ako aj na odstránenie nečistôt a vody. Typickými oblasťami, kde sa dá tento vysávač použiť, sú stavebníctvo, automobilový priemysel, potravinárstvo a celkovo priemysel vo všeobecnosti. Ideálnymi vlastnosťami tohto prístroja sú jednoduché zdvíhanie a skladanie nádoby, na ktoré slúži mechanické zariadenie. Vďaka elektronickej kontrole hladiny sa pri vysávaní tekutín dosiahne maximálny stav a vysávač sa automaticky vypne. Nádoba je pojazdná a antikorová. Dá sa pohodlne vybrať z podvozku a previesť na miesto vyprázdnenia alebo likvidácie. Pre záujem o profesionálne vysávače Kärcher kontaktujte našu kamennú predajňu alebo obchodného zástupcu. Pre záujemcov o požičovňu priemyselných vysávačov ponúkame kvalitné stroje pre každý segment trhu.







V našej predajni nájdete široký sortiment čistiacej techniky Kärcher pre profesionálov


Na vysávanie v priemyselnej oblasti, či na vysatie kvapalín, či horľavého prachu je určená rada priemyselných vysávačov  Kärcher s vysokým sacím výkonom. Vysávače sú rozdelené na super triedu, strednú trieduzákladnú triedu. Zároveň sú rozdelené podľa ich využitia. V tejto rade nájdete triedu bezpečnostných vysávačov Kärcher, vysávačov na vodu Kärcher a taktiež zabudovaných vysávačov Kärcher určených pre najnáročnejšie podmienky v priemysle.
 
Vysávače- Super trieda Kärcher
V triede Super sú zaradené výkonné priemyselné vysávače do 7,5kW určené pre zvládnutie najťažších podmienok v priemysle. Sú vhodné na stacionárnu prevádzku ako aj mobilnú. V tejto rade nájdete robustné priemyselné vysávače použiteľné na všestranné využitie.  Priemyselné vysávače sú poháňané radiálnou vývevou s extrémne dlhou životnosťou. Motor je konštruovaný a prispôsobený nepretržitej práci v prevádzke.  Je možnosť výberu nádoby v závislosti od použitia a to nádoba na suché hmoty alebo nádoba na mokré hmoty. V tejto triede nájdete aj priemyselný vysávač na trojfázový prúd s energetickou efektívnosťou IE2. Pre vysávanie veľkého množstva ťažkých látok je k dispozícií vysávač s nerezovou nádobou. Na veľké množstvo stavebného odpadu je ideálny priemyselný vysávač triedy Super so systémom na likvidáciu odpadu Longopac s horizontálnym oklepom filtra.


 
Vysávače- Stredná trieda Kärcher
Všestranné vysávače strednej triedy sa predávajú s dvomi príp. tromi obtokovými motormi ako aj radiálnou vývevou. Na silnejšie lepivé príp. priľnavé hmoty sú ideálne hviezdicové a vreckové filtre s ktorými disponuje táto trieda vysávačov. V strednej triede nájdete typy profesionálnych vysávačov určených na nepretržité využitie, ale aj vysávače, ktoré sa bežne v nepretržitej prevádzke nevyužívajú. Všetko závisí od konštrukcie motoru daných modelov. Priemyselný vysávač s kvalitnou radiálnou vývevou a vreckovým filtrom je ideálny priemyselný vysávač použiteľný na  jemný prach vo výrobných priestoroch a na výrobných strojoch.


 
Vysávače- Základná trieda Kärcher
Pre maximálnu mobilitu sú vysávače v základnej triede vybavené stabilným a ergonomickým podvozkom. V základnej triede nájdete kompaktné vysávače s veľkými kolesami.  Disponujú automatickým oklep filtra Tact. Sú ideálne pre čistenie výrobných strojov a priestorov vo výrobe. Priemyselný vysávač s inovatívnym automatickým oklepom filtra Tact² Longopac je určený na bezprašnú likvidáciu suchých materiálov akým je napríklad minerálny prach.
 
Vysávače- Bezpečnostné Kärcher
V triede bezpečnostných vysávačov sa nachádzajú testované priemyselné vysávače. Tieto vysávače disponujú s ochranou pred explóziou pre ATEX zónu 22 s prachovými triedami M a H. Svoje využitie nájdu pri práci v priestoroch s hroziacou explóziou prachu a na vysávanie zdraviu škodlivého prachu akým je napríklad azbestový prach. V bezpečnostnej triede nájdete vysávač špeciálne vyvinutý pre prachy výbušných prachových tried St 1, St 2 a St 3 v zóne 22. Čiastočne mobilné a robustné vysávače sú všestranne použiteľné vysávače pre mnohých jeho používateľov. Na základe konštrukcie motora je možné ich používať v nepretržitej prevádzke.


 
Vysávače- Zabudované Kärcher
Výrobná linka je najideálnejším miestom pre kompaktný, či zabudovateľný vysávač.  Vysávače sna zabudovanie sú vybavené radiálnou vývevou, čo umožňuje použitie v trojzmennej prevádzke. Medzi ponúkanými modelmi nájdete priemyselný  vysávač na zabudovanie, ktorý nie je náročný na miesto. Vďaka  patrónovému filtru je ideálny na (kovové) piliny, odpad z vysekávania a hrubý prach. Ďalším modelom je malý, no stále výkonný vysávač s antikorovou zbernou nádobou a radiálnou vývevou. Ideálny na odpad z vysekávania, piliny, hrubý prach a pod.
 
Vysávače Kärcher- na vysávanie kvapaliny
Vysávače na tekutiny a piliny s veľkou sacou silou sú využívané najmä pre ťažké priemyselné využitie. Disponujú s rôznymi druhmi pohonu a kôš na piliny oddeľuje piliny od kvapaliny, takže je oboje možné používať ďalej. Veľkou výhodou je, že sa chladiace a mazacie prostriedky sa môžu vysávať spolu s pevnými hmotami. Vysávané hmoty sa je možné separovať.

Priemyselné veľké vysávače si môžete požičať v nasledovných mestách, kde vám ich vieme priviezť:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno, Skalica, Sereď, Šamorín, Šaľa, Považská Bystrica,
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.