Požičovňa autonómnych robotických umývacích automatov KIRA Kärcher
 
FIRMA IB REIN - prináša na trh kvalitné inovácie v oblasti čistiacich služieb a požičovne čistiacej techniky


 
Firma IB REIN je profesionálna čistiaca firma, ktorá začala s čistiacimi službami na Slovensku v roku 1991. Krátko po prevrate sme priviezli z Rakúska prvý tepovač a v roku 2024 sme vsadili do nášho portfólia autonómne robotické umývacie automaty do priemyslu. Pôsobíme hlavne v oblasti čistiacich služieb, riešime čistotu a poriadok firiem, upratujeme budovy, firmy a priemyselné fabriky. Riešime rôzne doplnkové čistiace služby ako napríklad otryskávanie suchým ľadom, čistenie horúcou vodou a renovujeme- čistíme podlahy. 



Naša priemyselná požičovňa čistiacej techniky sekunduje čistiacim službám
Máte veľkú priestrannú halu, v ktorej je potrebné dôkladne vyčistiť podlahu? A zároveň nemáte dostatok pracovníkov na to, aby to zvládli vyčistiť ručne a v rozumnom čase? Alebo chcete využiť našu čistiacu službu- umývanie a čistenie hál?  Máme pre Vás riešenie. V našej IB Rein požičovni čistiacej techniky sme si pre vás pripravili úplnú novinku na trhu profesionálnych čistiacich strojov. Predstavujeme vám inovatívneho pomocníka, ktorý kompletne vyčistí podlahu takmer sám. Ide o autonómny umývací automat KIRA Kärcher, ktorý v sebe zahŕňa funkcie niekoľkých strojov.

Funkcia zametania, umývania a sania
Najskôr podlahu pozametá od hrubých nečistôt vďaka veľkej valcovej kefe, pričom prakticky zabudovaná bočná kefa sa medzitým zaoberá čistením rohov. V ďalšom kroku automat použije vodu na umytie podlahy. No a na záver už len vysaje špinavú vodu z podlahy pomocou stierky. Súčasťou nabíjacej stanice je aj oplachovacia nádoba a nádoby na čistú a špinavú vodu.

Pracujeme na vlastnom videu....

Ovládanie robotického umývacieho automatu 
Automat sa nabíja pomocou lítium-iónovej batérie, ktorá sa vyznačuje dlhou životnosťou. Zabudované senzory nedovolia automatu naraziť do prekážky. Nastavenia je možné meniť na dostatočne veľkom dotykovom displeji. Dokonca je možné spárovať stroj s mobilom a ovládať ho aj na diaľku, čo ešte viac prispieva k efektívnosti upratovania. Ovládanie a nastavenie automatu je veľmi jednoduché a intuitívne, čomu dopomáhajú aj farebné ikonky na displeji. Stroj disponuje vlastným softvérom, na ktorý sa viete napojiť. Vidíte kedy umýval, koľko a v akých nastaveniach. 
 
Výkon a nabíjanie
Tento vysoko inteligentný stroj si efektívne poradí aj s veľkými podlahovými plochami. Valcové kefy disponujú integrovanou funkciou predzametania. Tento stroj je schopný vyčistiť za jednu hodinu až 1200-2 300 metrov štvorcových plochy a pracovná plocha kefy je 55 cm. Nabíjanie sa koná vždy, keď si automat príde doplniť vodu alebo vždy, keď si automat vyžiada vypustenie špinavej vody. Takto sa robotický umývací automat vždy dobíja aj počas práce. Umývací robot vydrží reálne pracovať 9-12h počas celého dňa. V praxi to znamená, že dokáže bez údržby reálne pracovať takmer stále. 

Využitie robotického umývacieho automatu
Jeho využitie má široký záber. Automat bude prospešný na letiskách, železničných staniciach, v nemocniciach, na školách, v športových halách, vo verejných budovách, v nákupných centrách ale aj v rôznych skladoch. Keďže sa pohybuje na základe ultrazvukových senzorov a nie fotografií, využitie si určite nájde aj v priemysle pri čistení výrobných hál. Výrobcovia určite ocenia, že nebude dokumentovať spôsob výroby a vyrábané produkty.
 
Efektivita podlahového umývacieho stroja s odsávaním spočíva v jeho nastaveniach. Dávkovanie čistiaceho prostriedku, množstvo použitej vody, dokonca aj rýchlosť čistenia je len zlomkom toho, čo tento autonómny prístroj dokáže. Pomocou jednoduchých ilustrácii a intuitívneho ovládania veľkého dotykového displeja si môžete vybrať z niekoľkých používateľských profilov, manuálny režim čistenia, alebo si vytvoriť vlastný podľa individuálnych požiadaviek. Voľba rôznych jazykov je samozrejmosťou.

Profesionálne upratovanie a čistiace služby IB REIN
Formou požičovne si viete u nás vyriešiť základné čistiace úlohy, ktoré váš personál nezvláda. Naša firma vám vie ponúknuť rôzne iné špecifické čistiace služby. Požičovňa autonómnych umývacích automatov je cielená na veľké haly a budovy, kde skutočne zákazník vyžaduje robotickú čistiacu techniku. 

Jednou z našich čistiacich služieb, kde sme špecifickí je agresívne čistenie suchým ľadom


Neváhajte nás kontaktovať
0903 864 181 alebo ibrein@ibrein.sk