Požičovňa Kärcher Bratislava, Trenčín, Malacky, Žilina, Nitra, Banská Bystrica, Liptovský Mikuláš
 
Nie je to iba v sortimente, ako si veľa ľudí myslí, lebo neexituje predajňa, ktorá by mohla mať všetok tovar, celé portfólio výrobkov, príslušenstva, náhradných dielov. To je skrátka nemožné. Vždy príde zákazník, ktorý skrátka chce niečo iné, čo práve nemáte. Výrobkov je jednoducho veľa, predajne majú obmedzené skladové aj výstavné priestory a tak sa každá predajňa snaží mať ideálne produkty, ale nikdy nemôže mať všetko. A väčšinu tovaru majú predajne rovnakú.



Naša firma ponúka predaj a servis Kärcher výrobkov od roku 1993. Ponúkame kvalitné portfólio čistiace techniky. Pre záujemcov o požičovňu čistiacej techniky neváhajte navštíviť našu web stránku požičovňa čistiacej techniky.

Vizuál Kärcher predajne?
Čo vizuál Kärcher predajne? Svoju rolu určite zohráva poriadok, čistota na predajni, osvetlenie, dýchateľný vzduch....V tomto smere je určite veľký pokrok, ale aj tu sú si predajne dosť už vyrovnané a je veľa príkladov na krásne nazdobené predajne, ktoré zívajú prázdnotou.

A čo cena? Cena je pre každého dôležitá, ale kde je hranica znižovania ceny, akcií, výpredajov? Obchodník žije z marže, predajňa má samozrejme aj režijné náklady a pokiaľ sa cena stlačí, nie je na výplaty, nájom, majiteľ je nespokojný, zamestnanci sú nespokojní a.....



Dostávame sa možno k tomu podstatnému....
Zamestnanci, predavači, obsluha.

Nestačí mať len znalosti o produktoch. Treba vedieť zo zákazníka vydolovať informácie na čo bude daný výrobok používať, ako ho bude používať, aké má vedomosti a zručností, čo ďalšie príslušenstvo, tovar, službu mu viem ponúknuť aby bol komplexne vybavený a nemusel na trikrát sa vracať do obchodu, lebo ešte sa zabudlo na toto, tamto....A pritom je dôležité nikdy ho neklamať, nepredávať mu niečo úplne zbytočné, prípadne niečo čoho sa chceme zbaviť, ale naozaj zistiť jeho potreby a pomôcť mu vyriešiť problém.  

Úsmev, pozdrav, poďakovanie.....také bežné veci, ale často na predajni chýbajú. Vy prídete nakúpiť a vidíte zamračenú tvár, neochotu, otrávenosť.... Ak je možnosť, idete v tej chvíli radšej ku konkurencii, kde Vám náladu nepokazia, ale naopak zlepšia.

Ako teda spoznať kvalitnú predajňu Kärcher?
Po príchode do Kärcher predajne Vás uvíta milý personál, ktorý sa usmeje, pozdraví, zistí ako Vám môže pomôcť, snaží sa nájsť čo najlepšie riešenie pre Vás. Ak Vám vie pomôcť so svojim portfóliom, tak pomôže, ak vie pre Vás vhodný tovar objednať, tak ho objedná, keď nevie, tak zistí, ukáže, predvedie....ale neváha poradiť aj inú firmu, ak je dopyt mimo jeho možnosti. Nezabudne poďakovať, pozvať k ďalšej návšteve, rozlúčiť sa. A to všetko s úsmevom, lebo práca nás má tešiť.

Dá sa to veru aj takto, a ak neveríte, zastavte sa na našej požičovni- predajni Kärcher BratislavaTrenčín, Malacky, Žilina, Nitra, Banská Bystrica, Liptovský Mikuláš. 

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.