Profesionálna čistiaca firma IB REIN pôsobí na trhu od roku 1994. Za ten čas sme si vytvorili slušný záber čistiacich služieb pre domácnosti, firmypriemyselné fabriky. Pôsobíme pre všetky segmenty národného hospodárstva a zdobia nás niektoré špeciálne doplnkové čistiace služby. V Bratislave a okolí čistíme a dezinfikujeme kontajnery, smetné koše, smetiská a odpadkové kontajnery. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

 
Čistenie a dezinfekcia smetných košov, smetísk, odpadkových kontajnerov a priestorov, ktoré extra zapáchajú.
 
Naša firma poskytuje čistiace a dezinfekčné práce pre miesta, ktoré páchnu a sú znečistené od komunálneho odpadu. Nemusí to byť len komunálny odpad, môže to byť aj chemicky znečistení odpad, ktorý sa vytvára v priemyselných fabrikách. Dokážeme pre firmy a bytové domy vyčistiť a vydezinfikovať veľkokapacitné kontajnery, smetné koše a nádoby na odpadky. Zväčša sú tieto nádoby páchnuce a preto ponúkame aj službu, ktorá eliminuje zápach z kontajnerov.

Čistenie a dezinfekcia miestností pre skladovanie odpadu a odpadkov je našou ďalšou službou. Umožňujeme zákazníkom popri čistení a dezinfekcii kontajnerov čistiť miestnosti, ktoré sú páchnuce od odpadkov. Môže sa jednať o veľké úložiská kontajnerov, ale aj malé státia odpadkových košov.
 
Dezinfekcia miestností v potravinárstve
Venujeme sa všeobecne dezinfekcii na rôznych miestach a od rôzneho znečistenia. Dezinfekcia je vykonávaná špeciálnymi dezinfekčnými prostriedkami a špeciálnou technikou. Ak potrebujete vyčistiť a vydezinfikovať priestor, kde je predpoklad uskladniť potraviny neváhajte nás osloviť. Našim zákazníkom môže byť akákoľvek prevádzka, byt, reštaurácia, kuchyňa alebo poľnohospodárska firma, ktorá chce mať pekne a čisto vo svojich priestoroch.


 
Odávanie oleja, ropných látok a chemicky znečistených nádob
Priemyselným fabrikám a všetkým firmám ponúkame odsávanie oleja a ropných látok. Disponujeme špeciálnou technikou na odsávanie emulzií. Zároveň sa venujeme vysávaniu a likvidácii zdraviu škodlivého prachu ako je napríklad azbest. V chemickom priemysle ponúkame čistenie suchým ľadom ako efektívnu formu odstraňovania silne znečistených miest.
 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.