Firma IB REIN pôsobí na trhu od roku 1994 a špecializujeme sa na rôzne čistiace práce. Komunálna sféra, firmy, priemyselné podnikydomácnosť sú  segmenty, na ktoré sa špecializujeme. Našou výhodou sú kvalitné doplnkové čistiace služby ako je čistenie suchým ľadom, starostlivosť o podlahy, pieskovanie- otryskávanie povrchov abrazívnym médiom a vodou, čistenie parou a výškové čistiace práce. Naša firma IB REIN vykonáva aj niektoré čistiace služby, ktoré sa týkajú podláh ako je mramor, terrazzo, prírodný kameň a umelý kameň. Pôsobíme v meste Bratislava, Malacky, Trenčín, Nové Zámky, Nitra, Žilina, Čadca, Banská Bystrica, Brezno, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Poprad, Čadca.


 
Čistenie a leštenie mramoru, terrazza, kameňa a ochranné nátery na podlahy. Zvýraznenie podláh z prírodného kameňa a mramoru. Leštenie schodov, chemická impregnácia podláh, protišmyková úprava podláh, čistenie kachličiek a dlažby, čistenie epoxidovej podlahy. To všetko vieme pre vás zrealizovať. 

Renovácia terazzo schodov bezprašným otryskávaním


čítajte ďalej...........

 
Leštenie a čistenie mramoru, terrazza, kameňa
Výborným spôsobom ako zrenovovať, vyčistiť, naimpregnovať a natiahnuť parádny polymér (vosk) na podlahu je zavolať si profíkov. Firma IB REIN leští a čistí podlahy z mramoru, kameňa a terrazza. Všetky tieto typy podláh sú náročné na udržiavanie a ešte náročnejšie na čistenie. Asi úplne najnáročnejšie sú na leštenie. Mramor, kameň a terrazzo leštíme až do diamantového stavu. Je to skvelý spôsob, ako predĺžiť pekný vzhľad podlahy. Leštenie a čistenie mramoru je proces, ktorý prebieha mechanicko- chemickou cestou. Výrazne zlepšíme vzhľad mramoru a jeho štruktúru. Leštenie mramoru vykonávame na záver, kedy je podlaha čistá. Leštiť je možné aj terrazzo a taktiež niekedy leštíme aj ošetrený betón.





 
Zvýraznenie podlahy z kameňa a mramoru
Mramor a kameň disponujú svojou pôvodnou štruktúrou  a vzhľadom. Môže sa stať po určitom čase, že je potrebné zvýrazniť vzhľad podlahy z mramoru a kameňa. Pre tieto účely používame diamantové leštenie podláh z kameňa. Je to proces, kedy bez chémie s pomocou špeciálnych diamantových padov leštíme a zvýrazňujeme podlahu. Mramor čistíme a leštíme špeciálnou technikou a chémiou. Navyše ponúkame kryštalizáciu mramoru ako efektívnu formu čistenia mramoru. 
 
Aké iné čistiace služby u nás nájdete?
 
Leštenie schodov
Naša firma IB REIN ponúka leštenie a čistenie schodov a eskalátorov. Táto služba je účinná v tom, že zahŕňa proces čistenia a leštenia v jednom kroku. Veľmi negatívne vplyvy ako je prach a špina ničia časom akékoľvek schody a elektrické eskalátory. 


 
Chemická impregnácia podláh
Chemická impregnácia sa realizuje na rôzne typy povrchov. Ak sa jedná o vode odolné podlahy ako je PVC, korok, linoleum a voskované parkety môžeme používať rôzne typy voskov a polymérových disperzií. Impregnujeme rôzne typy podláh a nadobudnú perfektný vzhľad. Výhodou takejto chemicky ošetrenej podlahy je jej ochranný film a protišmykový náter. Impregnujeme aj podlahy z mramora a terrazzo. Taktiež vieme naimpregnovať epoxidové podlahy a iné priemyselné podlahy. Podlahy, ktoré pohlcujú veľa vody neodporúčame impregnovať.

Navoskovaná protišmyková podlaha z PVC 

 
Protišmyková úprava podláh
Protišmyková úprava na podlahách znamená, že sa na podlahy aplikuje protišmykový náter. Tento náter má za úlohu pôsobiť tak, aby sme sa nešmykli. Hlavne aplikujeme tento typ náter proti skĺznutiu na podlahy, kde sa pohybujú deti alebo je podlaha často vystavená zlým poveternostným podmienkam. Protišmykové nátery aplikujeme na PVC, korok, linoleum, parkety, žulu, kachličky, mramor a terrazzo.
 
Čistenie kachličiek a dlažby
Čistenie kachličiek a dlažby realizujeme špeciálnymi chemickými prípravkami, ktoré sú určené na tento typ podláh. Kachličky a iné typy dlažby môžu byť často poškodené a veľmi znečistené. Tento typ podláh čistíme napríklad parou, kedy silný tlak horúcej pary ničí baktérie a hlavne rozpúšťa vodný kameň.





 
 
Epoxidové podlahy- čistenie a impregnácia
Čistenie a impregnácia epoxidových podláh nie je jednoduchá a vyžaduje si určitý čas. Epoxidové podlahy môžeme vidieť vo výrobných fabrikách a priemyselných kuchyniach. Hlavne v prevádzkach, kde sa kladie maximálny efekt na čistotu aplikujeme špeciálne vosky na podlahu. Majú za úlohu chrániť a udržovať podlahu v dobrom stave.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.