Čistenie, upratovanie, otryskávanie povál, podkrovných bytov a otryskávanie drevených trámov
 
Čistenie, upratovanie, otryskávanie drevených trámov, to všetko realizujeme pred nasťahovaním sa do nových podkrovných priestorov. Je úplne jedno, či z podkrovného priestoru bude byt alebo kancelária, vieme pre vás zrealizovať profesionálne upratovanie na najvyššej úrovni. Naša firma IB REIN sa špecializuje na ťažšie otryskávacie práce, kde čistíme drevené piliere, drevené trámy a rôzne nosné konštrukcie. Drevené trámy sú zväčša znečistené od starých nánosov prachu a drevo môže aj páchnuť. Pre zákazníkov vykonávame špeciálne otryskávacie práce zamerané na čistenie suchým ľadom. Tryskanie suchým ľadom umožňuje najlepšie odstrániť aj to najnepoddajnejšie znečistenie.


 
V našich službách nájdete oveľa viac, než špecializácia sa na tryskanie zmrazenými peletami. V prvom rade nás nájdete vo všetkých veľkých mestách ako je Bratislava, Nitra, Trnava, Trenčín, Malacky, Galanta, Senec, Pezinok a ostatné. V druhom rade naša orientácia je mierená na profesionálne upratovanie a čistenie. Odprašenie priestorov, umývanie podláh, otryskávanie vysokotlakovým vodným lúčom, parné čistenie, priemyselné čistiace služby, čistenie v komunálnej sfére a mnohé ďalšie zdobia našu firmu.



 
Profesionálne upratovanie pre firmy realizujeme takmer vždy pred nasťahovaním sa do nových priestorov. Ponúkame skutočnú kvalitu a nebojíme sa aj toho najnepoddajnejšieho znečistenia. Píšeme práve o fáze, kde sa priestor pripravuje na zabývanie. Áno, aj vtedy vieme zrealizovať zbavenie sa priestorov vodného kameňa a pachu. Ako sme písali vyššie, staré drevo je často napáchnuté. Vplyvom svojho veku vykazuje známky opotrebenia a my ho vyčistíme na výbornú.

Tryskanie vodou, tryskanie pieskom a tryskanie suchým ľadom sú špičkové inovatívne čistiace služby, ktoré realizujeme na území západného Slovenska. Neváhajte nás osloviť s akoukoľvek požiadavkou. Radi pre vás vyčistíme na jednotku s hviezdičkou všetko, čo je špinavé.

Otryskávanie drevených trámov realizujeme pre nasledovné mestá:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.