Čistenie veľkých nádrží, zásobníkov a objemových nádob. Špeciálne čistiace služby zamerané na čistenie veľkokapacitných nádrží.

Otázka čistenia veľkých nádob, akými sú napríklad nádrže, zásobárne vody, chemicky znečistené nádrže, kontajnery a silikónové zásobníky sa môže zdať na prvý pohľad komplikovaná. Ak však zvolíte vhodný postup a prostriedky, čistenie bez problémov zvládnete. Naša firma IB REIN ponúka od roku 1994 priemyselné čistiace služby, ktoré sú zamerané na priemysel, firmy a komunálnu sféru. Pôsobíme v Bratislave, Malackách, Trenčíne, Trnave, nájdete nás aj v mestách Nitra, Nové Zámky, Žilina, Banská Bystrica, Brezno, Čadca, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Poprad, Prešov.  Našu prácu nájdete prakticky všade na území západného Slovenska. V priemysle sa stretávame s ťažkými čistiacimi úlohami, s ktorými vám vieme pomôcť. Disponujeme robustnou čistiacou technikou. Zaoberáme sa čistením pomocou suchého ľadu. Realizujeme otryskávanie a pieskovanie. Odstraňujeme znečistenie silným tlakom vody až do 2800 barov. 



Kvalitne odvedená práca a jej pozitívne výsledky = IB REIN
V rôznych priemyselných odvetviach, ale aj sfére dopravy a chemicko- spracovateľskom sektore sa stretávame s veľkým množstvom znečistenia. Veľké znečistené veľkokapacitné nádoby si preto v momente čistenia vyžadujú špeciálny prístup, či sa už chystáme pracovať s nádržou, kontajnerom alebo zásobníkom. Je teda potrebné, aby ste využili niektoré z dostupných systémových riešení našej firmy, ktoré sa adaptujú na potreby konkrétnej nádrže či inej nádoby a ktoré zoberú do úvahy jej rozmery, vplyv okolitého prostredia a stupeň zašpinenia. V praxi na napríklad stretávame s čistením silikónových zásobníkov. Pomocou otryskávania suchým ľadom vieme veľmi dobre vyčistiť steny každej nádrže. Sme vybavení špeciálnou hasičskou technikou, ktorá nám umožňuje čistiť aj tie najnepoddajnejšie znečistenia. 
 
Zvoľte si profesionálnu čistiacu firmu IB REIN, ktorá sa čo najviac prispôsobí charakteristikám zvolenej nádrže a bude tak zárukou energetickej úspornosti vašich výrobných  procesov. Nehovoriac o tom, že primeraná čistiaca metóda sa spája s vyšším stupňom flexibility, precíznejším plánovaním a použitím kvalitných chemických prvkov.

Široké spektrum použitia
Je tiež dôležité zdôrazniť, že naša práca sa osvedčí v rozličných sférach, nielen pri čistení vnútornej plochy nádržbe, ale aj zásobníkov, objemných sudov a nádob. Firma IB REIN sa zaoberá aj  čistením cisternových vozov, s ktorými pracuje železničná doprava alebo nákladných a prepravných kontajnerov, označovaných pod skratkou ISO.

Vďaka špičkovej robustnej čistiacej technike a skúsenostiam od roku 1994 ponúkame špecifické čistiace služby predovšetkým v chemickom a potravinárskom priemysle. Čistiace služby sme realizovali v sfére obchodu, sladovní a pri producentoch, ktorých výroba je zameraná na rôzne nápoje. 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.