Detekovanie trubiek podlahového kúrenia pomocou termokamery
 
Firma IB REIN je organizáciou, ktorá poskytuje prenájom a predaj špičkových prístrojov značky Rothenberger. Do pozornosti dávame kvalitnú termovíznu kameru Rothenberger, ktorá je schopná detekovať netesnosti. Pomocou svojho termo obrazu sme schopní presne určiť únik tepla alebo zimy. V krátkom blogu chceme popísať takúto kameru a napísať niečo o trasovaní podlahového kúrenia v domoch.




 
Predaj a požičovňa náradia
Naša firma pôsobí na trhu od roku 1994. Prevažne sa zaoberáme čistiacimi službami a zároveň tieto produkty aj predávame.

Termovízia je profesionálna oblasť, ktorú sme si zámerne vybrali. Termovízny modul sa napája do inšpekčnej kamery Rothenberger pre detekciu kanalizácie. Naša firma taktiež predáva a požičiava inšpekčné kamery do potrubia. Termovízny modul je schopný detekovať miesta, kde uniká teplo alebo zima. Zároveň nám meria miesto s najvyššou teplotou a najnižšou teplotou. Umožňuje nám nahrávať video a obrázky. Dotykový displej je veľmi pohodlný pre manipuláciu.

Podrobné nárádie nájdete na web stránke www.mysmeprofici.sk


 
Detekovanie trubiek podlahového kúrenia
Termovízny modul umožňuje detekovať rozloženie trubiek podlahového kúrenia v domoch alebo budovách. Pomocou termovíznej kamery je možné určiť s presnosťou, kade vedú trubky podlahového kúrenia. To uľahčuje práce pri prípadných zásahoch do podlahy, aby nedošlo k poškodeniu podlahového kúrenia. Termovízna kamera umožňuje presne určiť pohyb trubiek. 
 
Neváhajte osloviť našu kamennú predajňu a požičovňu profesionálneho náradia a čistiacej techniky v Bratislave a Liptovskom Mikuláši. Požičajte si niečo z nášho bohatého portfólia profesionálneho náradia. Všetko nájdete na stránkach www.ibrein.sk alebo www.mysmeprofici.sk
 
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.