Leštiace a čistiace stroje Kärcher- požičovňa
 
Akým spôsobom udržiavate vaše podlahy čisté a lesklé? Najčastejšou odpoveďou býva klasické ručné umývanie pomocou rôznych mopov, či už jednoduchších alebo špeciálnych. Takto čistená podlaha možno pôsobí čisto, no v skutočnosti sa každým ručným umývaním podlaha umýva úplne povrchovo, pričom sa postupne zanášajú póry podlahy, čo sa na nej neskôr ukáže. Najčastejšie podlaha stráca svoj pôvodný lesk. Tento spôsob sa nedá považovať za nesprávny a stále bude patriť medzi najčastejšie spôsoby čistenia podláh. Ak chcete svojej podlahe dodať nový nádych a predĺžiť zároveň jej životnosť, je dôležité, ak nie pravidelne, tak aspoň v potrebných časových intervaloch, vyčistiť a vyleštiť podlahu strojovo.



Našu kompletnú požičovňu nájdete v sekcii profesionálna čistiaca technika

Leštiace a čistiace stroje značky Kärcher si môžete požičať Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš.

Jednokotúčový čistiaci stroj na čistenie podláh


V prípade potreby zapožičania profesionálnych leštiacich strojov neváhajte navštíviť našu stránku požičovňa techniky.
 
Naša firma IB Rein sa upratovacím a čistiacim službám venuje od roku 1994. Za tieto roky na trhu sme získali množstvo skúsenosti, ktoré z nás robia profesionálov v tejto oblasti.  Venujeme sa upratovacím a čistiacim službám v priemyselnej a komunálnej sfére. Zároveň disponujeme kamennou predajňou, kde sa venujeme aj predaju čistiacich strojov na leštenie podláh. 





 
 
Leštiče Kärcher s funkciou odsávania
 
Profesionálne čistiť a leštiť podlahy za pomoci strojového leštiča je ideálne v obchodoch, hoteloch, kaviarňach, či reštauráciách, v zdravotných zariadeniach, taktiež firmách zameraných na priemyselnú činnosť, kde sú podlahy často zaťažované a znečistené. V priemyselnej sfére sú podlahy vystavované nečistotám, ktoré nie vždy je možné vyčistiť manuálne.
 
Vďaka modernej technike bude udržiavanie podláh menej náročné, časovo aj fyzicky.  Leštič s odsávaním FP 303 Kärcher sa pomocou vysokých otáčok postará o perfektné výsledky leštenia. Vďaka trojuholníkovému tvaru leštiacej hlavy sa s ľahkosťou dostanete do všetkých kútov, plochá hlava umožní leštenie pod nábytkom. Odporúčame na tvrdé povrchy ako parkety, laminát, korok, kameň, linoleum alebo PVC.  Odsávacia funkcia prach z leštenia jednoducho odsaje.

Vysokorýchlostná leštička na leštenie podláh

 
Leštenie väčších plôch pomocou profesionálneho leštiča podláh Kärcher?
 
Potrebujete mať podlahu permanentne čistú? Nepostačuje vyčistenie pred otvorením prevádzky? Riešením sú leštiace automaty, ktoré je možné používať kdekoľvek a kedykoľvek vďaka ich výkonu. Žiadne káble, vyššia produktivita, to všetko ponúkajú veľké leštiace stroje Kärcher.

Máme výborné skúsenosti s ultra vysoko rýchlostný stroj BDP 50/1500 C Kärcher. Je to profesionálny leštič s odsávaním a disponuje až 51 cm záberom disku. Dosahuje výborné leštiace výsledky a to hlavne pre svoj veľký prítlak a počet otáčok (1800/1min). Pre profesionálny leštič Kärcher vieme použiť rôzne typy padov, od tvrdých až po jemné pady na leštenie. 
 
Flexibilné čističe a leštiče tvrdých podláh Kärcher pre domácnosti
 
Koľko času venujete čisteniu vašej podlahy? Čistenie podlahy nebolo nikdy tak jednoduché a pohodlné ako s flexibilným čističom tvrdých podláh. Žiadne handry, žiadne mopy, ušetrený čas a energia? Láka Vás táto predstava? Čistite podlahu o 50% rýchlejšie a bez námahy vďaka kombinácii vysávania a umývania v jednom jedinom kroku pri čistení podlahy s flexibilným čističom FC 5 Kärcher.
 
Čistič FC 5 Kärcher je vhodný takmer na všetky typy tvrdých podláh.  Môžete ho použiť na kameň, linoleum, PVC, plávajúcu laminátovú a drevenú podlahu. Podlaha zostáva suchá v priebehu 2minút. Na umývanie je použité menšie množstvo vody v porovnaný s ručným umývaním, čím dosiahnete 85% úsporu vody.
 
Pri 500 otáčkach za minútu, automaticky poháňaným čistiacim valcom a  inovatívnou funkciou samočistenia dosahuje flexibilný čistič FC 5 Kärcher lepšie výsledky čistenia až o 20 % v porovnaní s bežným čistením pomocou mopu. Vďaka automaticky poháňanému valcu sa čistič pohybuje po podlahe viac-menej sám.
 
Sme tu pre vás
 
Naša firma IB REIN poskytuje množstvo profesionálnych čistiacich a upratovacích služieb. Ak sa rozhodnete pre čistenie svojpomocne, k dispozícií je naša požičovňa čistiacej techniky. Nech sa rozhodnete akokoľvek, neváhajte nás kontaktovať a spoločne nájdeme najideálnejšie riešenie.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.