Polymérová dezinfekcia. Špičková hĺbková dezinfekcia pre firmy a domácnosti počas pandémie vírusov.
 
Firma IB REIN ponúka čistiaca práce a dezinfekciu pre budovy, firmy, priemyselné výrobné podniky a v neposlednom rade domácnosti. Profesionálnu ruku používame pri dezinfekčných prácach počas pandémie vírusov. V našom portfóliu nájdete polymérovú dezinfekciu, ktorá disponuje efektivitou a výborným priestorovým rozmiestnením.



Polymérová disperzia je efektívny systém ničenia vírusov v ovzduší interných priestorov bez toho, aby sme obmedzili na dlhý čas vaše kancelárie a prácu v nich. Naše dezinfekcie sú vodou riediteľné, ktoré neobsahujú chlór. Dezinfekčné chémie nie sú toxické a vieme ich používať aj za prítomnosti ľudí alebo zvierat (v obmedzenom množstve).



Na obrázku vľadvo živé bunky, vpravo bunky narušené dezinfekciou. Môžeme vidieť deštrukciu membrány.

Čistenie miestností a následná polymérová dezinfekcia sa realizuje zväčša po uplynutí pracovnej doby. Jemný prášok sa rozpráši do miestnosti a likviduje vírusy. Prášok dopadá na povrch a tým pádom dezinfikuje miesta ako je podlaha, klávesnica počítačov (odporúčame počas aplikovania dezinfekcie nechať otvorené počítače), pracovné stoly a ostatné. Na druhý deň sa príde pokojne do práce a je nutné jemný prášok nechať na povrchoch. Nijak neobmedzí fungovanie pracovného kolektívu alebo domácnosti.



Čistenie a dezinfekcia horúcou parou
Čistenie a dezinfekciu vykonávame aj horúcou parou všade tam, kde potrebujeme odstrániť tuky a olej. Jedná sa o malé kuchynky, rôzne zákutia a hlavne veľké priemyselné kuchyne alebo reštaurácie. Pri výnimočných prípadoch vieme niektoré typy kobercov dezinfikovať parným čistením. Kombinácia dezinfekčnej chémie a horúcej pary môže mať na niektoré povrchy a koberce vcelku dobrý efekt.

Čistenie a dezinfekcia ozónom
Naša firma realizuje čistenie a dezinfekciu ozónom. Jedná sa o profesionálnu dezinfekčnú službu, ktorá je mierená na absolútnu dezinfekciu priestorov. Ozónovanie ničí vírusy a baktérie v priestore. Ozónovaním ale nedezinfikujeme plochy častého dotyku. Čistenie ozónom je vhodné aj všade tam, kde sa jedná o silne páchnuci priestor ako sú napríklad kuchyne alebo pivnice. Čistenie ozónom je vhodné pre firmy a domácnosti, ktoré chcú mať z času na čas očistený priestor na jednotku s hviezdičkou.



Ktorú službu si vybrať? Polymérová dezinfekcia? Čistenie dezinfekčnou chémiou a horúcou parou? Alebo čistenie a dezinfekcia ozónom? Na všetky tieto požiadavky vám radi odpovieme. Pri vašom dopyte si prosím prichystajte odpovede na tieto otázky:
  1. Aká je veľká miestnosť, ktorá by sa mala dezinfikovať?
  2. Koľko ľudí pracuje alebo býva v danom zariadení?
  3. Evidujete alergikov, ktorý sú citlivý na prach alebo určitý typ chémie
  4. Existuje vo vašom okolí kotolňa?
Firma IB REIN ponúka kvalitné čistiace a dezinfekčné služby v nasledujúcich mestách: Bratislava, Malacky, Trnava, Žilina, Trenčín, Nové Zámky, Nitra.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.