Máme pre vás na zapožičanie nové výkonné benzínové kalové čerpadlo, ktoré si viete požičať v profesionálnej predajni v Bratislave, Žiline a Liptovskom Mikuláši. Disponujeme širokým sortimentom čistiacej techniky a techniky pre inštalatérov. V našich radoch nájdete široký sortiment techniky. 




 
Ide o masívne kalové čerpadlo s benzínovým motorom, umiestnené v pevnom kovovom ráme so zosilnenou konštrukciou. Je určené na naozaj ťažké práce.

V relatívne malom tele je ukrytá mašinka, ktorá má prietok až 1300 l/min. Dokáže ťahať vodu z hĺbky do 8 m a to sa nebavíme o pitnej vode, ale o silne silne silne znečistenej vode (3 x silne je úplne na mieste v tomto prípade.) S priechodnosťou častíc až do 25mm ho totiž len tak niečo nezastaví.

Keďže v posledných rokoch u nás začínajú šarapatiť záplavy, tak toto je presne ten stroj, ktorý budete chcieť mať poruke. A či už je to odčerpanie zaplavenej pivnice, alebo výkopu, záhradné jazierko, či bazén, tak pri takom veľkom prietoku už za chvíľu nemá čo robiť.



Svojím pomerom výkonu a veľkosti nemá konkurenciu, ľahko ho naložíte do auta a preveziete kam treba. Navyše k obežnému kolesu je ľahký prístup, takže aj čistenie v prípade potreby nie je problém. Jediná maličkosť čo mu chýba je elektrické štartovanie, ale to už by zase trošku pribralo na váhe, a hlavne hmotnosť baterky by ste určite pocítili pri prenášaní.

Ku čerpadlu samozrejme máme ďalšie vybavenie, ako sú spojky, savice na nasávanie vody, sací kôš s možnosťou odsatia vodnej hladiny až do výšky 2 cm, olejuvzdorné hadice na odpravenie vody, spojky, kľúče n dotiahnutie hadíc a.... samozrejme rady, ako si uľahčiť prácu.

Vedeli ste?

Firma IB REIN ponúka na predaj a požičovňu výkonné čističky odpadov. V našej kamennej predajni Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš nájdete kvalitný sortiment značiek Kärcher a Rothenberger. 
 


 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.