Požičovňa náradia a čistiacej techniky IB REIN disponuje sortimentom, ktorý musí zaujať každého profesionála a priemyselnú firmu. V našom sortimente nájdete rôzne typy vysávačov. Ponúkame na požičovňu vysávače na vysávanie veľkého objemu prachu, korózií, pilín a explozívne prachu. Pre vysávanie nebezpečných prachových častíc v zóne Atex ponúkame vysávače špeciálne skonštruované na vysávanie azbestu. 




Pre záujemcov o odsávanie tekutín, či už oleja, emulzie alebo vody ponúkame malé či veľké priemyselné vysávače s kalovým čerpadlom, ktoré je zabudované priamo v nádobe. Vďaka čerpadlu pohodlne odpravujeme znečistenie preč. Stavebné robustné vysávače na prach a stavebný odpad hrajú dôležitú úlohu v našej požičovni čistiacej techniky. Vysávače obsahujú až 100 l veľkú nádrž na odpad. 



Kde si vyzdvihnúť vysávače?
Požičovňa čistiacej techniky a veľkých priemyselnývch vysávačov je dostupná v predajniach Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš. Vzhľadom na veľké vysávače ich vieme priviezť na celom území SR na vopred dohodnuté miesto pre nasledovné mestá a ich okolia: Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.


Pripravili sme pre vás niečo ohľadne priemyselného vysávače Kärcher IVC 60/30 s dvojitým automatickým oklepom filtra
Priemyselné vysávače typu IVC 60/30 Tact² Kärcher
ponúka firma IB Rein. Kompaktný priemyselný vysávač IVL 60/30 Tact² Kärcher je ideálny, ak potrebujete vyčistiť výrobné priestory alebo výrobné stroje. Keďže obsahuje neopotrebiteľnú radiálnu vývevu, jeho využitie oceníte najmä v prevádzke a všade tam, kde sa pracuje nepretržite. Rovnako ho môžete použiť i ako stacionárne odsávacie zariadenie, ktoré je nevyhnutné pri baliacich alebo výrobných strojoch. Jeho bezkonkurenčnou výhodou je, že obsahuje neopotrebiteľnú radiálnu vývevu, ktorá dosahuje obrovský sací výkon a jeho životnosť je 20.000 hodín.  Filter je samočistiaci a čistí sa silnými nárazmi vzduchu. Ergonomické vyprázdňovanie je zabezpečené zbernou nádobou so skladacou mechanikou a to i pri ťažkých nečistotách. Radiálna výveva presviedča svojim vysokým sacím výkonom pri vysokej životnosti minimálne 20.000 hodín. Stroje sa preto optimálne hodia na použitie vo viaczmennej prevádzke. Jednou z mnohých jeho predností je automatický oklep filtra Tact, keďže sa čistí sám a toto čistenie je 100% automatické. Zároveň sacia silá je stále vysoká a je zabezpečená práca s týmto prístrojom bez prerušenia. Poslednou, no nie nezanedbateľnou výhodou je kompaktný skladací plochý filter, pri ktorom je využitá veľká filtračná plocha pri malom a prehľadnom konštrukčnom tvare.

Priemyselný robustný stavebný vysávač 


   
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.