Profesionálne čistiace služby v priemysle. Ekologické čistenie- otryskávanie s vysokotlakovým vodným lúčom.
 
Pri čistení v rámci industriálnej sféry je dôležité dodržiavať primerané postupy a používať účinnú čistiacu techniku, ktorá vám uľahčí prácu. Stavte tak na systém, pri ktorom sú prvotriedne výsledky samozrejmosťou. Firma IB REIN ponúka kvalitné čistiace služby zamerané do priemyselnej sféry. Čistíme maximálne ekologicky. Zameriavame sa na čistenie a otryskávanie vysokotlakovým vodným lúčom. V našich službách nájdete čistenie vysokým tlakom horúcej pary. Sme rodinne založená firma, ktorá dbá na maximálny detail pri práci. Detail rozhoduje o kvalite


  
V čom vhodný systém spočíva
Priemyselné čistenie sa spája s kvalitne odvedenou prácou, akú si žiadajú jednotlivé priemyselné odvetvia. Je preto potrebné využívať postup, ktorý zahŕňa tak infraštruktúru, ako aj výrobný proces a priestor, v ktorom produkcia prebieha. Najlepším spôsobom je spoľahnúť sa na profesionálnu čistiacu firmu, ktorá ponúka široké portfólio čistiacich služieb mierených do priemyslu. V tomto ohľade vyniká náš prístup firmy IB REIN, v ktorom sa odrážajú dlhoročné skúsenosti a profesionálny servis, ktorý je pre túto firmu charakteristický.

Otryskávanie vodou s tlakom 2800 barov


Pozostáva napríklad zo špecializovaných prístrojov určených pre čistenie vnútorných plôch nádrží alebo otryskávanie suchým ľadom či kvalitných vysokotlakových čističov. Jeho súčasťou sú tiež doplnkové čistiace služby. Poskytujeme úspornosť, zvýšenú kvalitu a moderné postupy čistenia, ktoré sú voči konkrétnym strojom šetrné a zároveň zaručujú, že čistenie prevádzky sa uskutoční v súlade s aktuálnymi bezpečnostnými a hygienickými predpismi.

Otryskávanie suchým ľadom

 
Aké sú ďalšie výhody tohto systému
Pozitívom správne zvoleného systému je tiež fakt, že v prípade potreby vám môžeme poskytnúť riešenie na mieru určené do priestorov s rizikom explózie alebo do oblastí, v ktorých panujú veľmi vysoké teploty alebo je prístup do nich obmedzený. Naše čistiace služby oceníte tiež pri čistení  odolných a usadených nečistotôt, či už máme na mysli náter, stvrdnutý betón alebo špinu obsahujúcu olej prípadne mastné látky. V takýchto prípadoch možno staviť na otryskávanie vysokotakovým vodným lúčom.

V neposlednom rade je dôležité podčiarknuť, že priemyselné čistenie v podaní našej firmy IB REIN v praxi je bez potreby prerušenia procesu produkcie. Na zahodenie nie je ani ekologická stránka v momente čistenia a následného spracúvania odpadovej vody respektíve zostatkov z produkcie.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.