Firma IB Rein ponúka špičkový sortiment čistiacej techniky Kärcher na požičovňu na území západného a stredného Slovenska. V Bratislave disponujeme špičkovou predajňou, kde ponúkame na výber široký sortiment známej značky Kärcher. V našej požičovni nájdete vysokotlakové čističe, priemyselné vysávače, parné čističe, zametacie stroje, umývacie automaty a v neposlednom rade všetko, čo súvisí s čistiacimi strojmi Kärcher. Požičovňu Kärcher sme sa snažili nastaviť tak, aby uspokojila potreby profesionálov. Či už ste domácnosť, živnostník alebo veľká priemyselná firma určite si nájdete vhodný Kärcher produkt pomocou ktorého vyriešite znečistenie. 

Neváhajte si pozrieť našu profesionálnu požičovňu náradia a čistiacej techniky







Naša kamenná požičovňa Kärcher

Pre koho požičiavame Kärcher?
Kärcher výhradné distribuujeme na území západného a stredného Slovenska. V Bratislave disponujeme kamennou predajňou a preto pozývame všetkých záujemcov o kúpu Kärcher strojov do našej predajne. Je lepšie raz vidieť ako 100x počuť. V našom stredisku si môžete Kärcher stroje vyskúšať pred kúpou. To je naša veľká výhoda. Predajňa Kärcher Bratislava tak ponúka dnes všetkým Bratislavčanom slušný sortiment na čistenie. Neváhajte nás kontaktovať.

Prečo predávame Kärcher a prečo nepredávame inú značku?
Naša firma dosiahla od roku 1990 niekoľko 1000 úspešných predajov a navyše sme čistiacou firmou, ktorá stroje Kärcher aj používa na výkon svojich služieb. Kärcher dnes ponúka špičkovú logistiku a záruku, že náhradné diely a príslušenstvo zoženiete aj na veľmi staré stroje. Áno, Kärcher nie je lacná značka, ale čo kvalitné je lacné? My chceme pre ľudí na Slovensku ponúkať kvalitu a preto sme sa rozhodli už pred viac ako 24 rokmi pre Kärcher. Skúsenosti s Kärcher máme výborné, nebudeme to nikdy meniť. 

Naša výhoda- predvádzanie profesionálnych čistiacich strojov Kärcher
V Bratislave na vás čaká požičovňa značky Kärcher. Disponujeme technickým servisom, kde nájdete dostatok odborných rád od servisného technika. No kto lepší ako technik? Vidieť vnútro stroja je to najlepšie, čo môže byť. A úplne najlepšie je vyskúšať Kärcher stroj pred kúpou. V našej firme si môžete dané stroje vyskúšať, pretože disponujeme pekným veľkým dvorom, kde sa dá zapojiť tlakový čistič, priemyselný vysávač alebo môžete vyskúšať použiť zametací stroj, či umývací automat.

Čo všetko prenajímame?
 
Profesionálne vysokotlakové čističe Kärcher na naftový ohrev vody (horúcovodné tlakové čističe)
Perfektné stroje na ťažšie a veľmi ťažké znečistenie Kärcher tlakové čističe, kde ohrev pracuje na báze naftového ohrevu. Naftový ohrev má jednoznačne najvyšší výkon, kde dosahujeme perfektné parametre. Dokážeme zohriať vodu až na 155 Celzia a používať pri čistení paru. Parné čistenie pomocou profesionálnych tlakových čističov Kärcher je výhodné v tom, že nemusíme používať chémiu a efekt pri čistení je znásobený na 10x. Horúcovodné tlakové čističe ponúkame vo viacerých verziách. Jednou z možností sú aj tlakové čističe na elektrický ohrev vody. V praxi to znamená, že pracujeme úplne bez spalín v uzavretej miestnosti. Predajňa Kärcher Bratislava ponúka výkonné tlakové čističe na horúcu vodu. U nás nájdete všetko, čo budete potrebovať pre kvalitné čistenie.

Tlakový čistič na horúcu vodu HDS 10/20- 4 MX. Vhodný na intenzívne používanie. 

 
Profesionálne vysokotlakové čističe Kärcher bez ohrevu (studenovodné tlakové čističe)
Tlakové čističe bez ohrevu v kategórii profesionál Kärcher ponúkajú vysoký tlak a výborné prietokové parametre. Kärcher tlakový stroj na studenú vodu je vhodný na intenzívne používanie v poľnohospodárstve, stavebníctve, drevárstve, lesníctve a vo výrobných sférach. Naše studenovodné tlakové stroje Kärcher dosahujú tlak od 150 barov až po 500 barov. Ultra silné tlakové čističe s tlakom viac ako 500 barov sú vhodné na otryskávanie povrchov. V našej predajni v Bratislave nájdete Kärcher tlakové čističe s tlakom až do 500 barov.
 
Stacionárne vysokotlakové čističe Kärcher
Profesionálne stacionárne tlakové čističe Kärcher ponúkame bez ohrevu alebo s ohrevom. Tak ako pri mobilných tlakových čističoch aj stacionárne tlakové zariadenia projektujeme na naftu, plyn alebo elektrický ohrev. Stacionár disponuje pri čistení viacerými výhodami. Môžeme umývať s 2x odberným miestom zároveň. Je to obrovská výhoda, ktorá šetrí čas a je veľmi ekonomická.
 
Profesionálne- priemyselné vysávače Kärcher
Priemyselné alebo profesionálne vysávače Kärcher sú vlastne to isté. Ich pomenovanie profesionálne ich predurčuje pre prácu v industriálnom sektore. Priemysel potrebuje poriadne vysávače, ktoré sú schopné vysávať olej, znečistenú vodu, ropné látky, prach, drevný prach, špony, explozívny prach, azbest, sulfenax a kvantum vody. Pre tieto účely ponúkame výkonné priemyselné vysávače Kärcher vhodné na ťažké čistiace úlohy. V našej predajni Kärcher v Bratislave nájdete veľké 65l až 120l vysávače.

Kärcher špičkové vysávače do toho najťažšieho prostredia

 
Ručne vedené zametacie stroje a zametacie stroje s odsávaním (s posedom)
Kärcher ponúka špičkové zametacie stroje, ktoré obsahujú aj funkciu vysávania. V praxi to znamená, že stroj zametá a zároveň aj vysáva. Táto funkcia je výhodná v tom, že jemné častice prachu sa nedajú pozametať. S našimi zametacími strojmi dokážeme veľmi kvalitne zametať a vysávať. V kamennej predajni Bratislava ponúkame širší sortiment zametacích strojov Kärcher. Kärcher ponúka pri zametaní perfektný komfort.

Zametacie stroje s posedom. Obsahujú funkciu vysávania. 

 
Parné čističe a parné vysávače Kärcher
V kamennej predajni Kärcher v Bratislave nájdete dostatok parných čističov, ktoré sú vhodné na profesionálne používanie. Našou výhodou je možnosť zapožičania si parných čističov pred kúpou. Viac o požičovni parných čističov a parných vysávačov Kärcher nájdete v našej požičovni. Profesionálna parné čističe Kärcher disponujú kontinuálnym tlakom pary a výborným výkonom. Práve horúca para a silný tlak hrajú rozhodujúcu úlohu pri výsledkoch čistenia. Para disponuje veľmi vysokou teplotou a dokáže odstraňovať silne nepoddajnú špinu. Naša predajňa ponúka slušný výber Kärcher parných čističov.

Profesionálny parný čistič a vysávač SGV 8/5 Kärcher

 
Umývacie automaty Kärcher
Kärcher predaj v Bratislave je rozšírený aj o umývacie automaty. Kompaktné umývacie automaty s funkciou pred- zametania sú vhodné na malé, stredne veľké a veľké plochy. Umývacie automaty Kärcher predávame v rôznych prevedeniach. Zákazník si môže vybrať medzi valcovou alebo diskovou verziou. K dispozícii ponúkame rôzne typy batérií od klasických až po li- ionové batérie. Veľké umývacie automaty Kärcher s posedom odporúčame konfigurovať individuálne. Ponúkane možnosť predvedenia strojov priamo na mieste u zákazníka. Pre záujemcov o navštívenie našej kamennej predajne ponúkame predvádzanie priamo u nás v predajni. Kamenná predajňa Kärcher je dnes vybavená perfektne. Nájdete u nás malé a veľké automaty Kärcher. 

Malý šikovný umývací automat

 
Iný sortiment Kärcher
Iný sortiment Kärcher ponúkame v rôznych projektových veľkostiach a možnostiach. Riešime zabudovanie stacionárnych vysávačov, ktoré umožňujú spoľahlivo vysávať na viacerých odberných miestach. Naša technológia Kärcher ponúka aj čistenie dielcov. Ide o čistenie, ktoré je ekologické na báze vody. Čistenie v sebe zahŕňa odmastňovanie dielov a konzervovanie. Čistenie dielcov Kärcher je vhodné na motorové komponenty a iné mastné dielce. Kärcher ponúka inovatívnu metódu čistenia suchým ľadom. Čistenie suchým ľadom je perfektnou čistiacou metódou bez odpadu.

Veľké stroje na požičovňu vieme priniesť na celé územie Slovenska: Bratislava, Malacky, Holíč, Senica, Skalica, Myjava, Pezinok, Modra, Senec, Šamorín, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Veľký Meder, Sereď, Šaľa, Nitra, Komárno, Trenčín, Hlohovec, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Púchov, Bytča, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levoča, Levice, Zlaté Moravce, Veľký Krtíš, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Handlová, Čadca, Detva, Rimavská Sobota, Rožňava, Revúca, Žiar nad Hronom, Banská Štiavnica, Dubnica nad Váhom, Bánovce nad Bebravou, Partizánske, Brezno, Dolný Kubín, Trebišov, Kysucké Nové Mesto, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Humenné, Bardejov, Vranov nad Topľou, Snina
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.