Špičková dezinfekcia proti vírusom. Čistíme a dezinfikujeme chémiou a horúcou parou.
 
Firma IB REIN je profesionálna čistiaca firma, ktorá pôsobí na trhu od roku 1994. Sme rodinne založená spoločnosť, ktorá si zakladá na 100% kvalite práce. Sme zameraní na detail, pretože detail rozhoduje o kvalite. Zameriavame sa na čistiace a dezinfekčné práce pre domácnosti, firmy, priemyselkomunálnu sféru.



 
Cielená dezinfekcia chémiou a profesionálne vyparovanie
Jednou z našich služieb je cielená dezinfekcia. Pomenovali sme túto službu zámerne, pretože pri dezinfikovaní je potrebné cieľavedomo postupovať pri prácach. Účelom cielenej dezinfekcie je 100% očista priestoru, likvidácia vírusov a dočistenie každého rohu a kútu v miestnosti. Ak niekto vykonáva cielenú dezinfekciu tak je to práve firma IB REIN.

Dezinfekčná chémia je aplikovaná do priestoru rozprašovacími systémami tak, aby sa dezinfekčný prostriedok dostal do ovzdušia miestnosti. Plošnú dezinfekciu vykonávame zo zámerom dezinfekcie miest, ktoré denne chytáme čo najviac: kľučky, okná, počítače, klávesnica, dvere na výťahu.

Po čistiacich a dezinfekčných prácach môže prísť na rad ozónovanie, ak nie nie je nutnosťou. Čistenie a dezinfekcia ozónovaním je absolútna očistia a dezinfekcia ovzdušia v priestore. Likvidácia vírusov je na vysokej latke. Ozónovaním ničíme aj rôzne pachy, ktoré sa môžu vyskytovať hlavne v priemyselných kuchyniach, vývarovniach a pivniciach.
 
Profesionálne vyparovanie a čistenie silným tlakom horúcej pary
Systém cieleného vyparovania povrchov je založené na účinnej pare, ktorá disponuje patričným tlakom a vysokou teplotou. Doslovne vyparujeme priestor, ktorý je znečistený od tukov, sadzí, splodín a biologického odpadu. Priemyselné parné čističe používame na odstránenie akejkoľvek špiny z tých najnedostupnejších miest. Para likviduje rôzne pachy, mikróby a v neposlednom rade s ňou dosahujeme veľmi pekné čistiace výsledky.
 
Umývanie a dezinfekcia priestorov vysokým tlakom horúcej vody 500 bar
Naša firma ponúka všade tam, kde to dovoľuje priestor vysokotlakové umývanie priestoru horúcou vodou, ktorá dosahuje od 98 Celzia až po 155 Celzia. Ide o našu robustnú čistiacu techniku, ktorá produkuje tlak 500 bar. Vysoký tlak a extra vysoká teplota vody zmýva absolútne všetko. Ak potrebujete doslovne vyumývať a vydezinfikovať potravinárske miestnosti, kuchyne alebo prevádzky s prísnou kontrolou hygieny neváhajte sa na nás obrátiť. V komunálnom sektore ponúkame čistenie a dezinfekciu verejných priestorov. Čistíme a dezinfikujeme ulice, námestia a chodníky. Dokážeme čistiť a dezinfikovať miesta znečistené od holubieho trusu. 


Čistiace a dezinfekčné práce ponúkame v nasledovných mestách: Bratislava, Malacky, Nové Zámky, Nitra, Trenčín, Trnava, Žilina, Ružomberok, Banská Bystrica, Čadca, Dolný Kubín, Liptovský Mikuláš, Poprad, Prešov, Brezno. 

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.