Firma IB REIN je predajcom profesionálnej čistiacej techniky Kärcher a zároveň prevádzkujeme požičovňu výkonných vysávačov Kärcher. Naše stroje na vysávanie prachu, tekutín, oleja a kalovej vody sú navrhnuté do extra ťažkého znečistenia. V tomto krátkom blogu sa budeme venovať čisteniu studní a odsávaniu piesku z úzkych vrtov studní. Predstavíme vám kalové a hlbinné čerpadlá. V blogu sa dozviete aj o vysávačoch, ktoré dokážu vysať vodu zo studne, ktorá je extrémne znečistená. 




 
Industriálny vysávač Kärcher IVR-L na odsávanie znečistenej vody zo studní
V našom sortimente vysávačov nájdete na predaj a požičovňu špičkové veľké vysávače, ktoré dokážu behom 1 minúty vysať až 100l tekutín. Môže ísť o olej, ropné látky a emulzie. Keďže sa naša firma venuje aj čisteniu studní a odsávaniu vody chceme upozorniť na jeden typ vysávača, ktorý je našou špičkou. Profík v odsávaní emulzií a blata IVR-L 120 Kärcher so zabudovaným sudovým čerpadlom a 120 l nádobou na nečistoty je perfektný pomocník v každej priemyselnej fabrike a aj domácnosti. 



Pomocou našich vysávačov si môžete vyčistiť studňu úplne sami. Veľký priemer hadice 52mm a výkonné turbíny dokážu nasať blato a špinavú vodu z veľmi úzkych vrtov studní. V našej požičovni nájdete aj kalové čerpadlá, ktoré nie vždy pomôžu. Hlbinné čerpadlá do studní nedokážu prečistiť vodu tak ako by sme niekedy očakávali. S našou profesionálnou čistiacou technikou to dokážete. 
Vysávač so zabudovaným kalovým čerpadlom NT 611 Kärcher
V našej ponuke nájdete aj vysávač, ktorý obsahuje zabudované kalové čerpadlo Kärcher. Je to ideálny pomocník pri prácach, kde sa nám rozliala voda a potrebujeme ju rýchlo odsať. Tento vysávač obsahuje čerpadlo, ktoré nám dokáže behom pár minúť odsať 500l tekutín. Podmienkou je fakt, že voda nesmie byť extrémne znečistená, pretože by sa mohlo čerpadlo upchať. V prípadoch silného upchatia studne znečistenou vodou odporúčame vyskúšať priemyselné vysávače na odsávanie znečistenia zo studne. 


 
Iné typy vysávačov
V našej kamennej predajni v Bratislave nájdete rôzne typy vysávačov. Venujeme sa predaju značky Kärcher od roku 1994. Za ten čas sme si vytvorili dobrú predstavu o tom, kde by sme mali umiestniť nejaký typ stroja na vysávanie. Disponujeme personálom, s ktorým sa môžete kedykoľvek porozprávať na odbornej úrovni. 

Tento vysávač značky Kärcher s označení NT 45/1 Tact H je výkonovo silný, robustný a je vybavený jedinečným oklepávaním filtra, ktorý je plnoautomatický. Vďaka týmto vlastnostiam umožňuje nasávanie väčších množstiev nečistôt a to bez prerušenia práce. Po celý čas funguje konštantne vysoký sací výkon. Vysávač má antistatický systém, ktorý je uzemnený až po hrdlo sacej hadice. To sa týka elektricky vodivého príslušenstva, ktoré slúži na redukovanie elektrostatického nabitia pri suchom prachu. Elektrické náradie sa dá napojiť do zabudovanej zásuvky, ktorá má pohotovostnú funkciu stand-by. Je sériovo vybavený plynulou reguláciou otáčok a takisto i integrovanými držiakmi na príslušenstvo. A to všetko umožňuje bezpečný a jednoduchý transport. Prachová trieda H je vhodná a schválená aj pre vysávanie azbestu. Rovnako môžete použiť vysávač aj na vysávanie kvapalín.

Naša kamenná predajňa, kde dostanete produkty pre profesionálov. 


Výkonné vysávače na odsávanie vody si môžete požičať na prevádzkach: Bratislava, Trenčín, Liptovský Mikuláš. 

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.