Požičovňa náradia a požičovňa profesionálnej čistiacej techniky ponúka kvalitný a široký sortiment profesionálnych vysokotlakových čističov pre náročné úlohy. Naša požičovňa obsahuje náradie pre kurenárov a inštalatérov. Čistiaca technika obsahuje zametacie stroje, umývacie automaty, parné čističe, vysokotlakové čističe, stroje na čistenie eskalátorov, pieskovanie otryskávacie stroje a v neposlednom rade stavebné priemyselné vysávače. 





Pre záujemcov o požičovňu industriálnej čistiacej techniky ponúkame skutočne to najepšie, čo nám dnes dodávatelia ponúkajú. Snažíme sa byť špička v požičovni náradia a v požičovni strojov na čistenie a umývanie. Naše studenovodné a horúcovodné tlakové čističe na prenájom disponujú silným tlakom a veľkým prietokom vody. Naftový ohrev je možný až do 155 Celzia. 

Požičovňu tlakových tryskacích jednotiek na vysokotlakové čistenie dostanete v predajniach Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš. Vďaka nášmu zastúpeniu si ich môžete požičať aj v mestách Senica, Malacky, Myjava, Trnava, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín alebo na celom území západného a stredného Slovenska. 

Pripravili sme si pre vás horúcovodný tlakový čistič HDS Kärcher, vhodný na náročné čistiace úlohy
Tento profesionálny tlakový čistič na naftový ohrev je najsilnejší 3-fázový horúcovodný vysokotlakový čistič Kärcher strednej triedy, ktorý naša firma ponúka. Obsahuje hadicový bubon, 20m vysokotlakovú hadicu a elektromotor, ktorý je 4-pólový a vzduchom chladený. Je v každom smere ideálny a jedinečný. Jeho top vlastnosťami sú najvyšší tlak a najvyšší prietok. Aj pre tento čistič je charakteristický inovatívny stupeň eco!efficiency a tiež presné dávkovanie čistiacich prostriedkov a optimalizovaná technológia horákov. Tie znižujú zaťaženie životného prostredia. Rovnako sa šetria aj vaše financie a to až na minimum. Patentovaná technológia trysiek, keramické piesty a turbodúchadlo sú pridanou hodnotou, ktorá poskytuje najlepšie výsledky čistenia. Čistič tiež zabezpečí vynikajúci stupeň účinnosti čerpadla. Obsluha je optimálna a je pre ňu typická intuitívne ovládateľná prístrojová doska s LED ukazovateľmi. Premyslený koncept mobility extrémne zjednodušuje manipuláciu so strojom rovnako ako aj jeho prepravu. Údržba a servisné práce sú veľmi jednoduché, keďže príslušné komponenty majú ľahký prístup a prevádzkové údaje sa dajú zakaždým pohodlne vyvolať. Prístoj funguje v najhospodárnejšom teplotnom rozsahu (60 ℃) v stupni eco!efficiency a to i pri plnom prietoku vody. Tlakový čistič je maximálne efektívny a bezpečný. Obsahuje veľký, integrovaný filter, ktorý chráni vysokotlakové čerpadlo pred čiastočkami nečistôt. Termostat spalín, ktorý je zabudovaný, automaticky vypína motor, ak je ich teplota vyššia ako 300°C.


 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.