Požičajte si komunálnu čistiacu techniku a profesionálne vysokotlakové čistiace stroje v okolí Orava, Čadca. Ponúkame špičkový sortiment Kärcher čistiacej techniky, ktorá je vhodná na silné znečistenia. Sortiment prístrojov je rozsiahly. Ponúkame stroje na umývanie podláh, zametanie podláh, parné čistenie, vysokotlakové čistenie a umývanie, priemyselné vysávanie. V našich radoch nájdete komunálnu čistiacu techniku, ktorá je obohatená o komunálne zametače a komunálne vysokotlakové čističe. 





Vysokotlakové čističe a profesionálnu čistiacu techniku si môžete požiať v mestách na Orave, Čadca vďaka nášmu zastúpeniu. Veľké stroje vieme priviezť na vopred dohodnuté miesto. Disponujeme predajňami v mestách Liptovský Mikuláš, Žilina, Bratislava.


Vybrali sme si pre vás tlakový čistič s ohrevom HDS Kärcher
Profesionálny vysokotlakový čistič HDS 9/18 – 4 MX Kärcher na naftový ohrev spája v sebe množstvo skvelých funkcii. Jednou z nich je vysokotlaková hadica, či 4-pólový elektromotor. Samozrejmosťou je stupeň eco!efficiency a dve nádrže na čistiace prostriedky. Určite viete, že horúca voda čistí lepšie ako studená. Preto je náš prístroj horúcovodný a vysokotlakový. Má chladený motor a zabudovaný hadicový bubon. Ten obsahuje 20m vysokotlakovú hadicu. Čistiaci výkon je vysoko efektívny a je zabezpečený patentovanou technológiou trysiek, keramickými piestami a turbodúchadlom. Ak chcete chrániť životné prostredie a dosiahnuť požadovaný čistiaci výkon, tento prístroj je jasnou voľbou. Obsluha je mimoriadne jednoduchá. Prístrojová doska je obsluhovaná intuitívne. Je umiestnená ergonomicky rovnako ako aj možnosti odkladania príslušenstva. EASY!Force je vysokotlaková pištoľ, ktorá zabezpečuje pohodlnú prácu a využíva spätnú nárazovú silu vysokotlakového prúdu vody. Tak sa znižuje sila, ktorá je potrebná na udržanie stlačenej pištole na nulu. Vďaka rýchlouzáverom EASY!Lock je príprava stroja na použitie a odkladanie až 5krát rýchlejšia v porovnaní s bežnými závitovými spojmi. V stupni eco!efficiency funguje prístroj v najhospodárnejšom teplotnom rozsahu (60 ℃) - a to pri plnom prietoku vody. Vodný filter je veľký a integrovaný a dokonale chráni vysokotlakové čerpadlo pred čiastočkami nečistôt. Termostat palín, ktorý je zabudovaný, vypína motor ak teplota spalín prekročí teplotu nad 300°C. Nenahraditeľnou pridanou hodnotou je jogger princíp s dvomi veľkými, gumenými kolesami a otočným kolieskom.


 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.