Poskytujeme profesionálne čistiace stroje na požičovňu, či už krátkodobý alebo dlhodobý prenájom. Sme firma, ktorá vsadila kartu na špičkové čistiace stroje, ktoré sa pýšia svojou robustnosťou a výkonom. V našich radoch nájdete wapky- vysokotlakové čističe s tlakom od 200 barov do 1000 barov, veľké umývacie automaty na čistenie a umývanie podláh, veľké zametacie stroje pre zametanie v komunálnej sfére a v halách, priemyselné parné čističe, stroje na čistenie eskalátorov, priemyselné vysávače, kompresory, tryskacie pieskovacie kotle a mnoho iného. 



Pre našich zákazníkov prinášame možnosť zapožičania si skutočne veľkých robustných strojov pre oblasť stavebníctva, poľnohospodárstva, lesníctva a širokej oblasti priemyslu. Naše stroje na prenájom disponujú širokou ponukou príslušenstva, ktoré je veľmi dôležité pre zvládnutie tých najťažších foriem znečistenia. 




Vysokotlakové čističe, umývacie automaty, zametacie stroje, parné čističe, otryskávacie pieskovacie zariadenia, kompresory, priemyselné vysávače si môžete požiať aj v mestách Nitra, Vráble, Lučenec, Levice, Veľký Krtíš, Rimavská Sobota vďaka nášmu zastúpeniu. Veľké stroje vieme priviezť na vopred dohodnuté miesto. Pre záujemcov o požičovňu čistiacej techniky na celom území západného a stredného Slovenska vieme tiež stroje požičať alebo priviezť.

Vybrali sme si pre vás vysokotlakový čistič HDS Kärcher
Tento tlakový čistič Kärcher HDS 8/18 CX na naftový ohrev patrí do triedy 3-fázových horúcovodných strojov so 4-pólovo chladeným elektromotorom. Takisto obsahuje hadicový bubon a jednogombíkové ovládanie. Tlaková pištoľ Easy Press je ergononomická a obsahuje vložku Softgrip rovnako ako aj bezstupňovú reguláciu tlaku a prietoku vody, ktorá sa nazýva Servo Control. Nachádza sa priamo na príslušenstve. Bubon je veľký a hadicový a je tak vhodný na rýchlu prípravu na prevádzku. Vysokotlakový čistič patrí do skupiny prístrojov stupňa eco!efficiency. Práve ten je hospodárny a ekologický a to aj vtedy, ak ho používate dlhšie. Znižuje tak spotrebu paliva a CO. Dávkovanie čistiaceho prostriedku je presné a má funkciu preplachovania. Obsluha prístroja je veľmi jednoduchá a intuitívna. Nadstavuje sa pomocou veľkého prepínača programov. Plniaci lievik sa nachádza pri veľkom otvore nádrže. Fľaša je ideálna a šikovná, nachádza sa v nej prostriedok na ošetrovanie systému a dá sa zvonku vymeniť. Prístroj má jednoduché odkladanie, obsahuje uzamykateľný priečinok na príslušenstvo akým sú napríklad trysky, náradie a podobne. Bubon je integrovaný a hadicový. VT hadica meria 15m. Jednou z nenahraditeľných funkcii tohto prístroja je jemný tlmiaci systém (SDS), ktorý kompenzuje vibrácie a tlakové špičky vo vysokotlakovom systéme. Princíp „Jogger“ má veľké kolesá a otočné koliesko.




 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.