Veľmi rada by som si vychutnala kávičku, sadla pekne do príjemného kresla, ale ako, keď to kožené kreslo je celé drsné, škaredé a nepríjemné?  O kožu sa treba starať, nakoľko je to prírodný materiál, ktorý ľahko podlieha vplyvu počasia, či času a je veľmi ľahko vidno známky opotrebenia. Koža časom stráca svoju elasticitu a „zošupinatie“, to znamená, že popraská, koža sa môže začať lúpať a podobne. Preto je vhodné sa o kožu starať už od samého začiatku. Tak isto ako tepujete látku, tak tak isto treba umývať a ošetrovať kožu. My vo firme IB REIN vám vieme poradiť, ktoré prostriedky sú najvhodnejšie na daný typ kože.



Pri zanedbaní starostlivosti od samotného začiatku je ešte šanca z našej strany, vám aj napriek tomu pomôcť a prinavrátiť vašej sedačke, či stoličke svoj pôvodný vzhľad s drobnými, možno unavenými miestami, no na pohľad oveľa krajším vzhľadom ako bol ten predošlí. Pri čistení je veľmi dôležité, aby bol prípravok ph neutrálny. Taktiež existuje prípravok, ktorý dokáže aj z kože pohlitiť zároveň aj pachy. Princíp čistenia funguje podobne ako keď máte kožu na rukách. Tiež ich najskôr neošetrujete aj so špinou na rukách. Najprv sa teda sedačka vyčistí a následne zakonzervuje alebo naimpregnuje. 


Pred ošetrením                                                                                                                                                                           


Po ošetrení



Vidíte tiež ten rozdiel však? Štruktúra povrchu nabrala úplne iný dizajn. Povrch
sa postupne zacelil, ale je potrebné to samozrejme udržiavať v opačnom prípade sa to vráti do starých koľají. Je to úplne iný pocit sedieť na ako keby novej stoličke. Vaše konferencie naberú iný charakter, vaši zamestnanci alebo nadriadení sa budú cítiť úplne inak a atmosféra naberie úplne iný spád.
                                                                                                                                   
     
A vedeli ste, že existuje druh rastlinnej kože? Dá sa vyrobiť z odpadových vlákien z listov ananásovníka. Tento druh kože je 100% udržateľná a v prírode rozložiteľná. Listy sú silné a kvalitné, čo z nich robí perfektnú alternatívu kože.


Popri  tomto všetkom sa vám vieme pozrieť rovnako aj na podlahy, ktorým vieme tiež zmeniť ich podobu.

Viac nájdete na www.perfektnepodlahy.sk.

Máte záujem o naše služby? Neváhajte nás kontaktovať