Požičovňa vysávačov na čistenie jazierok

 
Firma IB REIN je rodinne založená čistiaca firma, ktorá zriadila pre potreby čistenia jazierok a biobazénov požičovňu a čistiace služby. Potrebujete vyčistiť vaše jazierko minimálne dvakrát ročne? Na jar alebo na jeseň? Neváhajte kontaktovať našu požičovňu jazierkových vysávačov.

Počas roka sa v jazierku nazbiera veľké množstvo nečistôt. Nejde len o opadané lístie, ktoré je vidieť na prvý pohľad. V stojatej vode sa hromadia aj zvyšky rastlinstva a drobných živočíchov, nehovoriac o vrstve bahna na dne jazierka. A keď to celé navyše zamrzne, tak z dôvodu nedostatku kyslíka uhynú všetky živé organizmy, ktoré ste v znečistenom jazierku nechali napospas prírode. Po rozmrznutí je potrebné vypustiť vodu z jazierka a celé dno znova kompletne vyčistiť.

 
Ako na to? Využite požičovňu jazierkových vysávačov
 
Jazierkové vysávače od nás sú vašimi neoddeliteľnými pomocníkmi pri prevádzkovaní vodného ekosystému na vašom pozemku. Ako prvé sa premiestnia živočíchy žijúce v jazierku do dočasného domova, napríklad veľkých nádob s dostatočným množstvo vody. Na začiatok sa odstráni voda ponorným čerpadlom. Naša firma prevádzkuje požičovňu vysokotlakových čističov. Vysokotlakový čistič od našej firmy pomôže uvoľniť nečistoty prilepené na dne a okrajoch prázdneho jazierka. Je veľmi dôležité, aby bol použitý nie veľmi silný prúd vody na čerpadle. Mohol by totiž poškodiť fóliu, ktorou je jazierko vystlané. Novovzniknutá špinavá voda sa po čistení znova vysaje ponorným čerpadlom. Neváhajte si od nás požičať aj kalové ponorné čerpadlá. Takto vytvorená hmota sa po vysušení môže stať v záhrade doplnkovým hnojivom. Pokiaľ je už prázdne jazierko vyčistené, treba skontrolovať fóliu na všetkých miestach, či nie je poškodená. Keď by sa niekde našla nejaká trhlina, treba ju opraviť ešte predtým ako sa bude napúšťať nová čistá voda.
 
Požičovňa čistiacej techniky
 
Keď už je jazierko vyčistené a pripravené na znovu zarybnenie, treba sa postarať aj o čistiacu techniku. Z vodnej hadice v čerpadle treba vypustiť prebytočnú vodu a z vysokotlakového čističa tlak. Aby sa stroje nepoškodili, je potrebné ich skladovať v priestoroch chránených pred mrazom. Toto všetko však vy už nemusíte riešiť, keď si požičiate techniku od nás. Postará sa o to naša požičovňa profesionálnej čistiacej techniky. O krásu jazierka je potrebné sa starať priebežne počas celého roka. Opadané lístie a viditeľne veľké kusy nečistôt sa dajú ľahko vybrať aj pomocou sieťky.
 
Neváhajte nás kontaktovať.