Cielená dezinfekcia priestorov. Bojujeme a ničíme vírusy.
 
Firma IB REIN vykonáva profesionálne čistiace práce zamerané na veľmi ťažké čistiace úlohy. Sme namierení do priemyslu a pracujeme aj pre firmy, ktoré sídlia v budovách. Ponúkame rýchlosť a kvalitné čistiace služby. Záleží nám na našom úspechu, pretože sme rodinne založená firma. Mottom našej práce je koncentrácia na maximálny detail, pretože detail rozhoduje o kvalite.

Cielená dezinfekcia priestoru a tvrdý boj proti vírusom riešime rázne. Rýchlo a kvalite s pomocou tej najlepšej chémie a techniky. Hlavne počas chrípkového obdobia a nehovoriac o korona víruse ponúkame promptné riešenia ako sa zbaviť priestoru zbytočných nežiadúcich prvkov, ktoré nám škodia a ohrozujú život.



Dezinfekcia proti vírusom je aplikovaná plošné a povrchovo. Pri plošnej dezinfekcii aplikujeme extra silné dezinfekčné prostriedky formou rozprašovačov do priestoru tak, aby sme pohltili čo najviac vírusov. Na druhej strane je nutné dezinfikovať všetky miesta stáleho dotyku ako sú dvere, klávesnice a kľučky.

Po detailnej dezinfekcii a čistiacich prácach môžeme prísť aj na systém ozónovania. Ozónovanie nie je podmienkou ale je to vhodnou metódou ako zlikvidovať vírusy v maximálnom možnom meradle. Ozón funguje veľmi tvrdo a cielene. Ničí a pohlcuje všetko, čo mu príde do cesty. Dezinfekčné práce vykonávame pre firmy, ktoré sídlia v kanceláriách. Ozónovanie môže byť vykonávané v priemyselných kuchyniach, pivniciach a tiež na parkoviskách.

V externom prostredí sa sústreďujeme na čistenie a dezinfekciu verejných priestranstiev, ktoré sú veľmi často znečistené napríklad od holubov, žuvačiek alebo graffitov. Pomocou silného tlaku horúcej vody 500 bar likvidujeme rôzne typy znečistení. Čistíme chodníky, námestia, fontány a balkóny od holubieho trusu. V neposlednom rade nás nájdete vo veľkých priemyselných halách a výrobných podnikoch.

Pôsobíme na území západného Slovenska v mestách: Bratislava, Malacky, Nové Zámky,  Trenčín, Trnava, Žilina, Nitra, Ružomberok, Banská Bystrica, Brezno, Dolný Kubín, Čadca, Liptovský Mikuláš, Poprad, Prešov. 

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.