Čistenie a umývanie fasád Bratislava, Trenčín, Malacky, Nové Zámky, Žilina, Nitra, Liptovský Mikuláš, Banská Bystrica, Čadca,...
 
Čistenie a umývanie fasád Bratislava, Trenčín, Malacky, Nové Zámky, Žilina, Liptovský Mikuláš, Banská Bystrica realizuje profesionálna čistiaca firma IB REIN, ktorá sa zameriava na čistenie v priemyslekomunálnej sfére. V našom portfóliu nájdete výškové čistenie a umývanie fasád. Sme firma, ktorá sídli v Bratislave a ponúkame služby na území západného Slovenska. Umývanie a čistenie fasád Bratislava, Trenčín, Malacky, Nové Zámky, Žilina, Liptovský Mikuláš, Banská Bystrica ponúka precízne čistiace služby zamerané na odstránenie grafitov, sadze, hrdze a iného znečistenia z fasády. Či je vaša fasáda na budove alebo rodinnom dome modrá, zelená, žltá alebo biela je úplne jedno. Budeme sa snažiť prinavrátiť jej pôvodný charakter.


 
Firma IB REIN čistí a umýva od roku 1990
Sme firma, ktorá poskytuje kvalitné čistiace služby. Orientujeme sa na priemysel a komunálnu sféru. Naše služby využije aj každý rodinný dom. Disponujeme skúsenosťami, sme flexibilní a v našich radoch nájdete profesionálnu čistiacu techniku. Pri prácach vo výškach ponúkame čistenie a umývanie fasád v nedostupných miestach. S našimi službami budete určite spokojní. Sme zameraný na detailné práce, pretože detail rozhoduje o kvalite. 





Požičovňa fasádneho systému pre čistenie vertikálnych plôch a okien?
Naša firma ponúka ako alternatívu aj požičanie vysokotlakových čističov s možnosťou doplnkového profi príslušenstva pre čistenie fasád, okien až do výšky 14m zo zeme. Takto si môžete vyčistiť solárne panely na dome, fasádu vo veľkej výške alebo akékoľvek povrchy. 

 
Umývanie, čistenie fasád vo výškach
Naša firma dokáže pomocou kĺbových výsuvných plošín čistiť a umývať fasády vo veľkých výškach. Sme firma, ktorá disponuje certifikátom na výškové práce. Vieme veľmi dobre odstrániť rôzne typy znečistenia na miestach, ktoré sú nedostupné. Fasádu nepoškodíme, snažíme sa umývať a čistiť fasády ekologicky s horúcou vodou. Drobné fľaky a hrdzu odstránime ako je možné.
 
Čistenie, umývanie okien, žalúzií a presklených častí vo výškach
V našom portfóliu nájdete čistenie, umývanie okien, žalúzií a presklených častí vo výškach. Pri čistení fasád umývame aj okná a žalúzie. Je to naša doplnková služba. Umývanie presklených častí je prirodzená čistiaca služba, pretože každá firma a budova môže mať vo veľkých výškach aj sklá.
 
Naše doplnkové čistiace služby
Kompletné portfólio doplnkových čistiacich služieb nájdete na našej web stránke doplnkové čistiace služby firmy IB REIN. V kategórii čistenia a umývania plôch sa zameriavame aj na odstraňovanie graffitov, ktoré sú zväčša viditeľné na fasádach budov, rodinných domov a múroch. Graffity odstraňujeme veľmi rýchlo a precízne. Pre záujemcov o premaľovanie fasády ponúkame maliarske práce.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.