Chcete aj Vy, aby Vaša firma pôsobila reprezentatívnym dojmom? Nie je totiž nič krajšie, ako keď vojde zákazník do predajne alebo firmy a veľmi milo ho prekvapí čistota a žiarivosť. My vo firme IB Rein sa sústreďujeme aj na takéto pravidelné čistenia, kde to musí vyzerať naozaj reprezentatívne a kde bojujeme s nejednou ťažko čistiteľnou špinou akou je olej napríklad, či stopy po pneumatikách na podlahe a pod.



Naši ľudia pravidelne upratujú podobné objekty, kde majú k dispozícii rôzne profesionálne stroje prispôsobené k štruktúre a členitosti upratovaného objektu. Sú priestory, ktoré sa umývajú na dennom poriadku, ako je showroomy, lakovní, servisy rôzne a iné. A potom sú priestory, kde nie je nutné upratovať dennodenne a tam sa potom prispôsobujú k tomu naši upratovači.

Je teda samozrejmé, že také priestory, akými sú lakovne, či servis, kde sa sústavne pracuje s olejom a inými podobnými nečistotami, tak je doslova nutnosť sa o daný priestor starať lebo v opačnom prípade, by sa nečistota mohla zažrať do podlahy a to sa už len tak ľahko vyčistiť nemusí dať. Na podobné nečistoty  je nevyhnutné používať pravdaže aj pridruženú správnu chémiu uspôsobenú na daný typ podlahy. 

Pretože je samozrejme iné používať na dlažbu a znečistenie od oleja iný druh chémie, kľudne aj agresívnejšiu, ako na lesklý typ podlahy, kde je vidno každý detail. A tam sa používa chémia, ktorá má dostatočne dobré zmývateľné vlastnosti a je prispôsobená na lesklú podlahu. Čo by v praxi malo znamenať toľko, že podlaha nestratí na svojom lesku, nezmatnie, ale zároveň sa vyčistí.

Ak máte aj vy nejaký podobný priestor, kde je potrebné dbať nielen na výber čistiacich prostriedkov, ale aj pri výbere čistiacich strojov je potrebné si vybrať to najideálnejšie pre Vás, tak sme Vám kedykoľvek k dispozícii.

U nás na firme poskytujeme predaj, ale aj požičovňu profesionálnych čistiacich strojov a taktiež sme autorizovaná firma na servis Kärcher strojov. Máme ochotný a vyškolený personál natoľko, že Vám vieme poradiť s akýmkoľvek problémom ohľadne podláh, či výbere najvhodnejšieho stroja, kde by Ste si Vy náhodou nevedeli dať rady alebo by Ste nemali tú istotu. My zaručujeme naše služby v prvom rade našimi dlhoročnými skúsenosťami, kde sa za toto obdobie pohybujeme už 25 rokov len okolo profesionálnych čistiacich služieb a vecí s tým spojenými a spätými. A v druhom rade máme vycibrený zmysel pre detail, pretože sme toho názoru, že detaily robia prácu výnimočnou.

Čistenie, leštenie a umývanie podláh pre predajne realizujeme pre nasledovné mestá:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.