Profesionálna čistiaca firma IB REIN ponúka na predaj a požičovňu kvalitné zariadenia na detekciu- inšpekciu studní. Zároveň u nás nájdete kvalitné kalové a hlbinné čerpadlá. Ak by sme si nevedeli dať rady s veľmi silným znečistením, ponúkame na predaj a požičovňu výkonné vysávače na čistenie studní a vrtov. Dokážeme odsať veľký objem kalu a vody behom pár hodín. Neváhajte nás osloviť s vašou požiadavkou. 






Čistenie, odpieskovanie vŕtanej studne
V našej firme si môžete zariadenia na čistenie a odpieskovanie vŕtanej studne požičať. Prevádzkujeme kamennú predajňu, v ktorej nájdete všetky potrebné kalové, hlbinné čerpadlá a vysávače na odpieskovanie studne. Zároveň vám ponúkame formou čistiacej služby odsávanie kalu zo studní. 

Hlbinné čerpadlá umožňujú vysávať vodu z veľkých hĺbok. Pokiaľ má vaša studňa aj hĺbku 35m neváhajte si požičať hlbinné čerpadlo. Pomocou týchto čerpadiel vieme odpieskovať studňu na výbornú. V prípade širokých studní môžeme odsávať vodu aj klasickým kalovým čerpadlom. V ponuke máme industriálny vysávač so zabudovaným kalovým sudovým čerpadlom na odpravenie znečistenej vody. Pomocou tohto špičkového výkonného vysávača vysávame vodu z rôznych miest. Taktiež sa vieme zamerať na silne znečistenú vodu z veľmi úzkych vrtov studní. 
 
Naša firma disponuje špičkovou požičovňou inšpekčných kamier na monitoring a detekciu potrubí, kanalizácie a studní. Do veľmi úzkych vrtov studní vieme ponoriť inšpekčné kamery. Pokiaľ nám to umožní viditeľnosť vieme detekovať problém pred čistením studne. Vzhľadom na rôzne priemery studne používame aj kamery, ktoré osvetlia priestor v priemere do 400mm. 

Výkonná kamera na monitoring

 
Iná technika na čistiace práce- predstavujeme profíka na denné vysávanie
Profesionálny vysávač na vysávanie mokrej a suchej špiny NT 35/1 Tact Te M. Vysávač tohto typu je vybavený svetovo jedinečným a maximálne efektívnym plnoautomatickým oklepávaním filtra. Ten umožňuje nasávanie väčších nečistôt, pri ktorom nemusíte prerušiť prácu. Antistatický systém uzemňuje až po hrdlo sacej hadice vrátane elektricky vodivého príslušenstva. To slúži na redukovanie elektrostatického nabitia pri suchom prachu. Je možné zapojiť elektrické náradie do zabudovanej zásuvky s pohotovostnou stand –by funkciou. Je sériovo vybavený plynulou reguláciou otáčok a integrovanými držiakmi na príslušenstvo na stroji. A to kvôli bezpečnému a jednoduchému transportu. Vysávač je vybavený pre prachovú triedu M. Môžete ho použiť i na vysávanie kvapalín. Veľkou výhodou prístroja je fakt, že pomocou cielených a intenzívnych nárazov sa filter sám očistí, sacia sila ostáva konštantná a oklep sa spúšťa automaticky.





Prenájom čerpadiel, kamier si môžete požičať v mestách: Bratislava, Liptovský Mikuláš, Žilina.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.