Čistenie priemyselných kuchýň, vývarovní a kuchýň v reštauráciách vykonáva špecializovaná čistiaca firma IB Rein. Naša firma sa zameriava na priemyselné čistenie a z tohto dôvodu máme čo ponúknuť reštauráciám, školám a iným prevádzkam, kde sa manipuluje s jedom niečo z našich služieb. V Bratislave, Trenčíne, Žiline až po Košice a okolí disponujeme kvalitnou čistiacou technikou, ktorá čistí ekologicky. Čistenie kuchýň vykonávame zväčšia parnými čističmi. Firma ponúka čistenie špár a podláh, ktoré sú zväčša znečistené od kuchynského oleja. Špáry čistíme parou tak, aby celková špina odišla preč. Kachličky a steny sa čistia tiež parou. Absolútne efektívny čistiaci proces likviduje nečistotu a zároveň dezinfikuje. Nádoby na riad, olej, príbory, riady, kuchynské náradie čistíme horúcou vodou a parou tiež.





Prečo je čistenie parou tak výnimočné a efektívne?

Parou čistíme už od roku 1993, kedy vznikla firma IB Rein. Para disponuje 120 stupňami, čo je dostatočná teplota na rozpustenie špiny a mastnoty. Tlak je potrebný a preto čistíme priestory parnými čističmi s výborným výkonom. V kuchyni by sa mali dodržovať určité hygienické normy a s parou ju maximálne dodržujeme. Agresívne chemické prostriedky by sa ani nemali používať a preto tieto parametre spĺňa naša firma na jednotku.



Dezinfekcia priestorov kuchýň spočíva v kladený nástrah proti hmyzu a potkanom, ale aj v klasickom čistení. Ako sme už napísali, horúca voda a para majú perfektný dezinfekčný účinok. Je to ekologické čistenie a v maximálnej možnej miere spĺňame vysoké nároky na hygienu. Pokiaľ máme dobrý prístup k vode tak čistenie vykonávame aj tlakovými čističmi na naftový ohrev. Tieto čističe voláme aj horúcovodné tlakové čističe. Pomocou 155 stupňovej vody a tlaku vody zmývame, dezinfikujeme a detailne čistíme steny, podlahy a zákutia miestností a kuchýň. Takto dosiahneme špičkové čistenie kuchýň. Dostaneme sa do každej medzierky a úskalia, proste špinu zničíme absolútne. 

Čistenie a dezinfekcia ozónom pre priemyselné kuchyne
Čistenie a dezinfekcia ozónom je vhodná pre absolútnu očistu vašej kuchyne. Podmienkou pre kvalitné výsledky je čistiaci proces, ktorý vykonávame pred ozónovaním. Čistenie a dezinfekciu ozónom odporúčame práve vtedy, ak je vaša kuchyňa v takom stave, že priestor veľmi zapácha. Pomocou ozónovania docielime, že nežiaduci pach by mal zmiznúť. Veľmi dôležitou podmienkou pre 100% výsledky je ošetrenie jednotlivých povrchov a stien. Pokiaľ sú steny nasiaknuté výparmi, je nutné ich riadne očistiť a vymaľovať. 

Naša firma IB Rein ponúka širšie spektrum čistiacich služieb. Služby máme rozdelené na firmy, domácnosti a priemyselné podniky. Medzi doplnkové služby patria čistiace a otryskávacie služby, strojové čistenie podláh, umývanie okien a požičovňa čistiacej techniky. Pre iné doplnkové služby neváhajte pozrieť našu ponuku.

Čistenie priemyselných kuchýň realizujeme v nasledovných mestách:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.