Čistenie sôch, fontán, historických pamiatok pre mestá a obce na Slovensku
 
Firma IB REIN ponúka vysoký štandard čistiacich služieb pre mestá a obce na Slovensku. Poskytujeme práce, ktoré sú zamerané na čistotu a poriadok v komunálnej, priemyselnej a súkromnej sfére. Práve tento blog sme sa snažili napísať z dôvodu, že ponúkame kvalitné služby, ktoré odporúčame pre každého, kto chce mať peknú čistú sochu, historickú pamiatku alebo fontánu.

IB REIN je slovenská rodinná firma, ktorá vznikla v roku 1994. Snažíme sa zameriavať na detail, pretože detail rozhoduje o kvalite.



Čistenie sôch pre mestá a obce
Čistenie sôch vykonávame v parkoch a centrách slovenských miest a obcí. Sochy čistíme aj v komerčných a rezidenčných objektoch, kde je majiteľom súkromná osoba. Je úplne jedno, kto vlastní a kde sa nachádza znečistená historická socha alebo pamiatka. Naša firma dokáže perfektne vyčistiť každý povrch.



Čistíme bez chémie
Je našou vlastnosťou, že čistíme úplne bez chémie. Pri čistení v komunálnej sfére máme viacero možností, ako odstrániť silné znečistenie. Hrdza, prírodné znečistenie alebo korózia spôsobená dažďami sú znečistenia, s ktorými si vieme dať rady. Používame vysokotlakovú čistiacu technológiu, s ktorou pracujeme pri vysokej teplote vody. Našou silnou pákou je čistenie suchým ľadom všade tam, kde sa nemôže používať voda. Popri týchto prácach disponujeme aj službami ako je pieskovanie napr. sklenými guličkami alebo balotinou. Parné čistenie realizujeme všade tam, kde sa jedná o znečistenie spôsobené olejom a tukmi.

Čistenie verejných priestranstiev, ulíc a odstraňovanie žuvačiek
Naša firma čistí prakticky čokoľvek v komunálnej sfére. Odstraňujeme graffity a žuvačky, dokážeme odstrániť hrdzu, ktorá vznikla na kameni, čistíme historické pamiatky a dezinfikujeme verejné miesta, kde hrozí kontaminácia alebo miesta zapáchajú. Sústreďujeme sa na malé a veľké plochy. Pomocou našej techniky zvládneme aj väčšie priestranstvá.

Firma IB REIN ponúka kvalitu, precíznosť a flexibilitu. Budeme veľmi radi, ak nám date možnosť pracovať pre vás. Kompletné portfólio služieb nájdete na stránkach
www.ibrein.sk,
www.perfektnepodlahy.sk,
www.tryskaniesuchymladom.sk.
www.industrialcleaning.sk.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.